+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Lipótváros
Alapterület
124 m2
Irányár
149.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
279986

Parlamentre néző panorámás napfényes lakás eladó!

Leírás

V. kerület Lipótvárosban a Parlamenttől 2 perc sétára az Akadémia utcában, rendezett társasház ötödik emeletén új tulajdonosát várja egy 124 nm-es, erkélyes, három szobás keleti fekvésű napfényes lakás.

Az 5 emeletes társasház jó állapotú, karbantartott az épület tiszta lépcsőházzal, kulturált lakóközösséggel rendelkezik.

A lakás bejárata a függőfolyosóról közelíthető meg. Az előszobából balra a hallon keresztül jutunk el a nagy 41,4 nm-es nappaliba, innen nyílik a 16,6 nm-es kisebb szoba, mely a közlekedőből is megközelíthető. Ezen a két szobán kívül az ingatlan még egy külön nyíló 13 nm-es szobával rendelkezik, mely kiválóan alkalmas gyerek vagy dolgozószobának. A lakás ablakai nappali felől az utcára, fürdőszoba felől a belső udvarra néznek.

A hallon keresztül jutunk el a fürdőszobába, a toalett is itt kapott helyet, szellőztetés a világítóudvaron keresztül megoldott.
Az ingatlan adottságai (remek elhelyezkedés és infrastruktúra, jó belső elrendezés) alapján ajánlom családosoknak, de befektetésnek is értékálló lehetőség.

Műszaki információ:

Az ingatlan közepes állapotú. A nyílászárók fából készültek. A szobák parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás melegét gázcirkó biztosítja lapradiátor hőleadókkal.

A lakáshoz a pince szinten tartozik egy 4 nm-es tároló.

Környék:

A környék fejlett infrastruktúrával és kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. Számos bolt, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskola áll az itt lakók rendelkezésére.

Közlekedés:

Metró: M2 Kossuth tér
Busz: 15 105 115 178
Villamos: 2, 2M

Adatbázisunkban további több száz ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Kapcsolati adatok

Berecz Ildikó

Berecz Ildikó

Értékesítő

+36-70-442 7051

berecz.ildiko@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok