+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton belül), Dohány utca
Alapterület
137 m2
Irányár
109.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
272837

Leírás

Eladó a Belső-Erzsébetvárosban, a Zsinagóga és az Astoria szomszédságában, egy 137 nm-es, , 4+1 félszobás,1.emeleti, liftes, utcai nézetű, irodaként is tökéletesen funkciónáló lakás.
A lakás 2007-ben teljes felújításon esett át , megtörtént a vezetékek és burkolatok cseréje, fűtés korszerűsítése (cirkó) és két fürdőszoba ilettve két konyha került kialakításra. Három nagy méretű szobája a Dohány utcára néz.
4,2 méteres belmagasság pedig tökéletes kihozza a tágas terek érezetét.
Kiváló befektetés rövid és hosszú távra egyaránt. Modern konyhabútor magas minőségű beépített gépekkel, valamint az ingatlanban található teljes berendezés a vételár részét képezi.
Műszaki:
Fűtése:Gázcirkó
Nyilászárók:Műanyag termó zajszigetelő nyilászárók.
Közös költség: 27 134.- Ft, amely tartalmazza a takarítást, szemétszállítást, a házbiztosítást és a felújítási alapot.
Környék:
A közelben minden percek alatt elérhető:éttermek, kávézók, szórakozó helyek, színházak,múzeumok egy karnyújtásnyira találhatóak. Aldi, Spar és Rossman üzletek is a közelben.
Tömegközlekedés kiváló, 2-es metró, 4-6 villamos, buszok, többek között az E-100-as közvetlen buszjárat a repülőtérre is mind-mind pár perce vannak az ingatlantól.
Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel-tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmenteshitel-ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Hívjon bizalommal!
Adatvédelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to have your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia advertiser. Here, you can learn our Privacy Policy.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kristóffy Márk

Kristóffy Márk

Referens

+36-70-967 6180

kristoffy.mark@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok