+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül)
Alapterület
105 m2
Irányár
69.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
291391

NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG, VIII. KERÜLETBEN, A MÁTYÁS TÉREN, A 4-ES METRÓ KÖZELÉBEN, CSENDES HELYEN, 1.EMELETI 105 Nm-es NAGYPOLGÁRI LAKÁS, HATALMAS TEREKKEL, 2+1 FÉL SZOBÁS, FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ!

Leírás

NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG, VIII. KERÜLETBEN, A MÁTYÁS TÉREN, A 4-ES METRÓ KÖZELÉBEN, CSENDES HELYEN, 1.EMELETI 105 Nm-es NAGYPOLGÁRI LAKÁS, HATALMAS TEREKKEL, 2+1 FÉL SZOBÁS, FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ!

Eladásra kínálok VIII. kerület központi részén, a Keleti PU.-tól nem messze, de mégis kimondottan csendes helyen, a Magdolna negyedben a Mátyás tér legjobb részén, egy 5 emeletes, tégla építésű ház 1.emeletén, egy a valóságban 105 nm-es (de a tulajdoni lapon 90 nm ), 2 egész és 1 fél szobával, de könnyedén 4 szobás amerikai konyhássá alakítható, ÉNY-i fekvésű, részben felújítandó állapotú, kedvező fenntartási költségű, 6 nm-es pincével, kedvező árú lakást.

A ház 1930-as években épült, nagypolgári stílusban, azóta több felújításon is átesett. Jelenleg is folyamatosan újítják fel az épületet, visszanyerve ezzel is a régi patinás múltú szépségét.

A lépcsőház kulturált lakóközösségének köszönhetően tiszta és rendezett. A szomszéd épület már készen van, kimondottan szépen, patinásan fel lett újítva, és hamarosan ez is fel lesz. Az ingatlanba a nyílászáró egy része már korszerű műanyagra lett cserélve az elmúlt időkben. A lakásba a biztonsági heveder záras ajtón és egy rácson keresztül belépve egy nagyobb összesen 9,8 nm-es közlekedőbe érkezünk meg. Az előtér mellett van jobbra egybe nyitva a 13 nm-es ablakos étkezős konyha. Balra egy praktikus kamrát találunk. Majd a WC és a külön nyíló zuhanyzós 8,8 nm-es tágas fürdő következik, csempe burkolattal, a szellőzése ablakkal biztosított. Jobbra a konyhától található a laminált parketta burkolatú 9 nm-es kisebb szoba. Tovább haladva a világos és tágas 27 nm-es szobába érkezünk, parketta burkolatokkal kialakítva. A fűtést a Héra típusú igencsak gazdaságos cserépkályhája biztosítja. Ide igény szerint amerikai konyhás nappali is kialakítható. Ez akár családi, baráti összejövetelekre is kifejezetten alkalmas lehet. Itt található egy nagyon gazdaságos cserépkályha, Héra gáz fűtéssel. Balra a nappali mellet van a másik szintén tágas 24 nm-es szoba, hasonlóan parketta burkolattal. A két nagy szobában az ablakok jó minőségű műanyag ablakokra lettek cserélve. A lakás fekvése ÉNY-i tájolású, kimondottan csendes és napfényes.

Műszaki leírás:
A lakás fűtése egy igencsak gazdaságos, 2 külön Héra gázfűtéssel melegített cserépkályha biztosítja, illetve egy igény szerint egy gázkonvektor is kiegészíti azt. A közös költség: 26.000 Ft , amely tartalmazza a teljes Víz fogyasztást, ezen kívül a felújítási alap, lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, a közös képviselet és a szemétszállítás díját is. A belmagasság 3,8 méter. A meleg vizet bojler biztosítja. A szobák jó minőségű parkettával, a konyha, a folyosó és a vizesblokkok járólappal, illetve csempével burkoltak. A beltéri ajtók az eredeti fa kialakítású nyílászárók.

Környék:
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közlekedés nagyon jó. A metró, vonat, busz, villamos 5-10 percen belül elérhető. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: Aréna Pláza, Teleki téri piac, Tesco, SPAR, Penny, Aldi, Lidl, posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő). A belváros 10 perc alatt érhető el.

Ajánlás:
A lakást elsősorban családosoknak, KÜLFÖLDIEKNEK, befektetőknek és családot tervezőknek ajánlom, akik szeretnének a város központjában lakni, de mégis csendes helyen. A klasszikus nagypolgári stílust kedvelőknek.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok