+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
X. kerület, Zágrábi utcai ltp.
Alapterület
48 m2
Irányár
35.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315506

X. kerületi Zágráb utcára néző, 1,5 szobás félemeleti lakás eladó

Leírás

Budapesten a X. kerületben, Gyárdűlőn, az Üllői úton, a Somfa köz felé eső, csendes, belső részében, 4 emeletes társasházban, ÉNy-i fekvéssel, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy magasföldszinti (félemeleti), a Zágráb utcára néző, 1 egész és 1 félszobás, 48 m2-es, összkomfortos, teljesen felújítandó állapotú, világos, szigetelt műanyag ablakos, tégla lakást.

A ház 1926-ban épült, zárt belső, parkosított udvarral, játszótérrel és parkolóhelyekkel rendelkezik, a társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A lépcsőház tiszta, rendezett, jól karbantartott állapotot mutat az ide érkezők számára. Ez a társasház nem az Üllői út mentén, hanem parkosított belső udvar másik oldalán beljebb található, ezért végtelenül csendes.

A lakás északnyugati tájolású, fekvéséből adódóan a délutáni óráktól éri a nap, a szobák a csendes, parkolóval kialakított utcára néznek, a konyha pedig a folyosón keresztül a parkosított udvarra, ad kitekintést, ezért elég világos lakóhelyet találunk itt.

A lakásba zárható folyosón keresztül a bejárati ajtón jutunk az előtérbe. Belépve balra a 6 nm-es, ablakos, világos, járólapos és csempés konyha kezdődik, amely konyhabútorral felszerelt, 4 lángos gáztűzhelyes. A közlekedőben közvetlen a bejárati ajtó jobb oldalán húzódik az 1,6 nm-es toalett, mögötte befelé pedig a kis, polcozott, 1,4 nm-es kamra kapott helyet. Az előtérben tovább haladva szemben a közel 20 nm-es, ablakos, tölgyfaparkettás nappalit, valamint a belőle balra nyíló, 12 nm-es, szintén tölgyfa burkolatú hálószobát találjuk. A hálószobából és a konyhából is elérhető a 4,5 nm-es, épített zuhanyzós, járólappal és csempével burkolt fürdőszobába juthatunk.

Műszaki jellemzők: a lakás fűtése gázkonvektoros, átalánydíja 12.000 Ft/hó, a közös költség 4.000 Ft/hó, mely tartalmazza a lépcsőház takarítás, a biztosítás, világítás, a felújítási alap és közös képviselet díjait, és a szemétszállítás díját is. A vízfogyasztás díjának megállapítása a 2 vízóra mérése alapján egyedileg történik. A lakás alacsony fenntartási költségű, felújítandó állapotú lakás, a szobákban a nyílászárók már korszerű szigetelt műanyag ablakok, a konyhát kivéve.

A belmagasság 3,4 m. Önálló, zárható pincetároló igényelhető.

A házhoz zárt belső parkosított parkoló is tartozik, melyet a lakástulajdonosok igényelhetnek, a lakás tehermentes, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: Spar, posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő). Nem messze közlekedik a 3-as villamos, valamint pár percre itt van a M3 Pöttyös utcai megállója, több éjszakai buszjáratnak (914, 914A, 950, 950A), és pár percre van a 99-es busz megállója is. A Népligeti buszpályaudvar szintén gyorsan elérhető.

A lakás jó elosztása és elhelyezkedése miatt fiataloknak és időseknek egyaránt alkalmas lehet, de kis családoknak vagy családalapítást tervezőknek is ajánlom figyelmébe, és befektetésnek is kitűnő lehetőség, mert könnyen kiadható, illetve azoknak is akiknek az iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelsége is fontos szempont.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok