+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Alsórákos
Alapterület
130 m2
Irányár
109.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
303917

Leírás

Eladásra kínálok Zuglóban, Alsórákoson a Lipótvár utcában 2 családi házat egy 600nm-es telken. A két ház egy fal mentén ér össze, de nem ikerház jellegű. a telek összközműves, a két ház külön fűtés rendszerrel rendelkezik.
Az első ház egy szintes, 1998.ban teljes körű felújításon esett át, szigetelést kapott, új tetővel rendelkezik. A lakóterülete 60 nm-es, nappali + 2 külön bejáratú háló, konyha, kádas fürdőszoba, gardrób, kamra került kiépítésre. A nappali kijárattal rendelkezik a 20 nm-es teraszra. Az ablakok fa és műanyag ablakok, thermo üveggel.
A másik ház 2 szintes, 70 nm-es lakóterülettel rendelkezik, nappali + 2 hálós, szintén felújított. A földszinten egy tágas amerikai konyhás nappali, zuhanyzó és külön bejáratú toalett kapott helyet. Az emeletre lépcsőn keresztül jutunk, ahol 2 külön bejáratú szoba található. A felső szint könnyűszerkezetes, a ház fafödémes, a tetőtér került beépítésre. A ház mellet kazánhelyiség és egy tároló van. Szintén emelett a ház mellett garázs épült.
A házak mind műszakilag, mind esztétikailag 1998-ban lettek felújítva, szigetelve. A második ház kazánja 10 éve lett cserélve, a nyílászárók műanyag és fa ablakok,. thermo üveggel.
Ajánlom 2 generációnak, akik közel, de mégis szeparáltan szeretnének lakni, vagy befektetőknek kiadásra, időseknek, fiataloknak egyaránt.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – cirkó
Meleg víz ellátása – cirkó

Környék:
XIV.ker Alsórákos
Parkos csöndes rész, a közelben 3-6 percen belül elérhető, óvoda, általános iskola, több típusú közért, gyógyszertár, rendelő, kórház számos tömegközlekedési eszköz, valamint a kiváló közlekedést biztosító összekötő utak, benzinkút.
Közlekedés:
autóbusz: 7es, 107es,133as, 233as, 277es
trolibusz: 77es

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok