+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Herminamező, Erzsébet királyné útja
Alapterület
41 m2
Irányár
36.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
316083

Kiváló lehetőség, Napfényes lakás Herminamezőn

Leírás

Eladásra kínálunk az Erzsébet királyné útján egy 41 m²-es 1 szobás magasföldszinti, jó állapotú lakást.

Az 1960-as években épült társasház anyagi helyzete rendezett, 2022 ben teljeskörű dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelést kapott.

A lakás rendkívül világos, köszönhető ez a dupla nagy ablakos szobának, ahonnan nyílik a hangszigetelt, nagy ablakos, 6 m2-es lodzsa. A lakás nagyon komfortos, jó az elosztása. A bejárati ajtón át az előszobába érkezünk. Innen nyílik a konyha, ahonnan közvetlen rálátásunk van a saját 20 m2-es belső udvaron kialakított kert részünkre. A konyhában helyet kapott egy kis tároló is. A fürdőszoba szintén a közlekedőből nyílik, ablakos, villanybojlerrel felszerelt.
A fűtésről gázkonvektor gondoskodik.


Környék:

Infrastrukturális ellátottsága kiváló, a tömegközlekedési adottságai is említésre méltóak, mivel a Bosnyák tér, vagy a Mexikói úti földalatti állomás 10 percen belül elérhető.
A közeli Örs vezér térről szintén nagyon jó a közlekedés, az Árkád és Sugár bevásárlóközpontban pedig mindent megtalálunk amire csak szükség lehet.



Finanszírozás:

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatvédelem:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok