+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Alsórákos
Alapterület
34 m2
Irányár
29.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305929

Zuglóban Alsórákoson garzonlakás eladó

Leírás

Megvételre kínálok Budapesten a XIV. kerületben, Alsórákoson, kiváló helyen, földszinti, 34 nm-es, 1 egész szobás jó állapotú, galériázott, lakást, tégla építésű 11 lakásos osztatlan közös házban.

CSAK készpénzes vevők jelentkezését várom.

A ház kb. 1930-as években épült, 1 szintes tégla építésű polgári lakóházként. A ház tiszta és rendezett állapotú, minden lakáshoz tartozik saját kis kertrész, és közös használatú kertrésze is van.

A lakás északnyugati tájolású, fekvéséből adódóan nyáron sem nagyon melegszik fel, csendes, nyugodt lakóhelyet találunk itt, kulturált szomszédokkal.

A lakásba, kapun keresztül a fedett folyosón a kertben balra fordulva a biztonsági bejárati ajtón jutunk be. Belépve a 10,41 nm-es PVC burkolatú előtér fogad minket, melynek végében kapott helyet a konyhabútorral, kombi tűzhellyel felszerelt konyha. Az előtérben közvetlen jobbról nyílik a kádas, praktikus elosztású, 2,34 nm-es, kerámia burkolatú fürdőszoba a toalettel. Az előtér végén szemben nyílik a méretre vágott préselt falapokra borított padlószőnyeges, 22 nm-es, ¾ részben galériázott nappali, a galéria alatt praktikusan egy étkezőre és egy társalgó részre osztott térrel.

Műszaki állapot: a lakás jó állapotú. A lakást jelenlegi tulajdonosa több ízben felújíttatta, melynek során 1995-ben új, hőszigetelt, egyedi méretre gyártott korszerű fa nyílászárók kerültek beépítésre, ekkor készült el a teljesen fából készült galéria, 2002-ben pedig az víz- és gázvezetékrendszer, és az elektromos hálózat is megújult. A lakás gázkonvektoros fűtésrendszerű. Fűtési átalány: 8.000 Ft, a közös költség nincs, a lakók közösen folyamatosan felújítják ami szükséges. A többi rezsi fizetése saját mérőórák alapján fogyasztás után történik. Bejelentett lakcímmel a parkolás díja 2.000 Ft/év.

A ház kaputelefonos, a kábeltévé, internethálózat kiépített. A lakás belmagassága egységesen 3,8 méter. A lakáshoz saját kb. 4 nm-es tároló is tartozik.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, a Bosnyák térhez közel található. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszer boltok). Itt áll meg a 82, 82A trolibusz, a közelben van az 5-ös és 32-es buszjáratok, a 973 és 973A éjszakai járat, a 3-as és 69-es villamos, autóval percek alatt az M3 autópálya is elérhető.

Ajánlom fiataloknak, egyedülállóknak, kis családoknak, bárkinek aki szereti a frekventált környezetet, kis lakóközösséget, de fontos a központi elhelyezkedés, ragaszkodik a belváros, iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelségéhez, illetve befektetésnek is alkalmas, mert könnyen kiadható, itt több lakás is bérlakás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok