+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XV. kerület, Újpalotai ltp.
Alapterület
70 m2
Irányár
55.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290803

Két erkélyes, hallos, ideális elosztású, gyorsan birtokba vehető, csendes lakás, kitűnő helyen eladó

Leírás

Két erkélyes, hallos, ideális elosztású, gyorsan birtokba vehető, csendes lakás, kitűnő helyen eladó

Eladásra kínálok Budapest XV. kerületében Újpalotán a Vásárcsarnokhoz közel, kiváló közlekedéssel, parkos, ligetes, lakótelepes környezetben épült 10 emeletes társasház ideális, 1. emeletén lévő 70 nm-es 2 egész szobás, 1 félszobás és hallos, ablakos konyhás, dupla erkélyes, 4 éve teljes körűen felújított állapotú, kiváló elosztású, kifizetett panelprogramos lakást.

A lakás bejáratához a lépcsőházban a lakók beleegyezésével a közös területből leválasztásra került részen, rácsos ajtón keresztül jutunk el. A minőségi, több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón keresztül egy 4 nm-es, kerámia burkolatú, „L” alakú, hatalmas gardróbszekrényes közlekedőbe kerülünk. Szemben előre haladva a 8,6 nm-es laminált parkettás hallba jutunk. A hallt étkezőként használva, itt egy nagyobb család is kényelmesen étkezhet. A nappali felé eső falazat akár ki is vehető, ezáltal az eddig egybenyíló nappalival együtt egy még világosabb hatalmas tér nyerhető, amelyet szintén bárki saját ízlése szerint alakíthat. Az étkezőből jobbra nyílik a tágas, fekvéséből adódóan nagyon világos, szintén parketta burkolatos, 18,5 nm-es nappali, amelyhez egy utcára parkra néző, járólapos 4 nm-es, felújított erkély kapcsolódik. Az ebédlőből balra nyíló másik laminált parkettás 12,4 nm-es szobához szintén egy 4 nm-es, felújított, járólapos erkély tartozik. Visszatérve az előszobán a bejárattól jobbra a közlekedőből balra a konyha előtt nyílik a legkisebb, laminált parkettás, 11 nm-es szoba, valamint a közlekedő végében a tűzhelyes, jól szellőző, nagy, osztott ablakos, világos kerámia burkolatú, 6,5 nm-es világos konyha. Visszatérve a közlekedőre, jobb oldalról nyílik a kádas, korábban felújított, csempés, 2,4 nm-es fürdőszoba, mellette pedig a különálló, szintén már felújított mellékhelyiség található.

A társasház 1971-ben épült, 10 emeletes, 43 lakásos társasházként. A panelprogram már korábban kifizetésre került, ekkor a lakás teljes felújítása is megtörtént. Műanyag nyílászárókra cserélték a korábbi fa ablakokat, melyek szúnyoghálóval is fel lettek szerelve, a fűtőtestek is ki lettek cserélve a szabályzókkal, és egyedi mérésűek. Az elektromos hálózat szintén teljesen ki lett cserélve, megemelt áramerősséggel.

A lakás belmagassága egységesen 2.67 méter.
A közös költség 13.800 Ft/ hó, mely tartalmazza a lépcsőház világítás, tisztítás, karbantartás, közös képviselet, felújítási alap díját. A szemétszállítás díja 2.100 Ft.
Vízóra 2 db. Fűtés: távfűtés egyedi méréssel, melynek alapdíja, 6.100 Ft/hó, és nincs is igazán szükség folyamatos fűtésre.

A kelet-nyugati fekvésű, világos lakás a szobák elhelyezkedése miatt akár több gyermekes családok számára is ideális választás lehet, de kiadásra is kiváló lehetőséget tud biztosítani.

A környék infrastruktúrája kitűnő, a Pólus Center, Ázsia Center, Vásárcsarnok alig pár percre található. A közelben iskolák, óvodák, posta, bank, egészségügyi szolgáltatások, kikapcsolódási lehetőségek.

Közlekedés:
A lakás jól megközelíthető, autóval az M3, M0 pár perc, itt közlekedik a 69-es villamos, 7G, 46-os, 96-os, 130-as, , 196A, 196-os, 296-os, 296A busz, 973-as, 996-os és 996A éjszakai járat.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok