+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Rákosszentmihály
Alapterület
58 m2
Irányár
48.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
282191

Leírás

A XVI. ker. Rákosszentmihály városrészében, csendes, hangulatos utcában kínálunk megvételre egy 58 nm lakóterületű, kétszintes, cirkófűtéses, szigetelt házrészt önálló garázzsal, tárolókkal, fedett és fedetlen terasszal.

Az ingatlan az utcafronttól távol, a kert hátsó részében helyezkedik el. Bejárata az előtte elterülő fedetlen teraszról közelíthető meg. Az alsó szinten előszoba, amerikai konyhás nappali, zuhanykabinos fürdőszoba és egy praktikus tároló kapott helyet, a tetőtérben két egymásból nyíló szoba található.
A lakóépülethez L alakban hozzáépítve két tároló és egy tágas fedett terasz is tartozik. Az automata kapuval ellátott, tágas garázs a telek utcafronti részén került elhelyezésre.

Műszaki információ
Az ingatlan közepes állapotú, felújítása és a tetőtér beépítése 2008-ban történt. Ugyanekkor kapott 10 cm-es szigetelést a homlokzat is. Az alsó szint burkolata járólap, a tetőtérben laminált padló található. A fűtést és melegvíz-ellátást cirkókazán biztosítja.

Közlekedés
92-es, 92/a, 31-es, 130-as autóbusz

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő –kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti azadatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem




Kapcsolati adatok

Mezei Mariann

Mezei Mariann

Értékesítő

+36-70-442 7057

mezei.mariann@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok