+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület, Rákoscsaba
Alapterület
500 m2
Irányár
360.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
264168

Leírás


Reprezentatív, többgenerációs családi rezidencia eladó!

Eladásra kínálok a XVII. kerület Lemberg utca közelében egy újszerű, 350 nm-es, két szintes, mediterrán stílusban épült, 5 szobás, kandallós, luxuskivitelezésű családi házat, valamint egy teljeskörűen felújított, két lakásból álló, 150 nm-es családi házat, egy 2040 nm-es, kiváló adottságokkal rendelkező telken.

A csendes mellékutcából, kovácsoltvas elektromos működtetésű kapun keresztül a terjedelmes, térkővel burkolt előkertbe érkezünk, innen tárul elénk a 2011-ben épült, egyedi stílusú családi ház.
Balra a kétállásos garázs található, mellette pedig az elegáns, savmart díszítésű biztonsági bejárati ajtón keresztül érkezünk a házba. Először a tágas előszobába lépünk, ahonnan szemben a a földszinti mellékhelyiséget, jobbra az igényes, napfényes, kandallós, 43 nm-es, teraszkapcsolatos nappalit, balra pedig a 19 nm-es, étkezős konyhát találjuk. A konyha magasfényű konyhabútorával, egészében csúcsminőségű Siemens gépesítésével minden igényt kielégít. A konyhából balra előre nyílik a mosókonyha, jobbra pedig a 20 nm-es, tágas földszinti hálószoba. A hálószobához kapcsolódik egy 5 nm-es gardróbszoba, ugyaninnen nyílik a 24 nm-es, jakuzzis masszázskáddal, WC-vel és zuhanyzóval is ellátott földszinti fürdőszoba. A nappaliból és a hálószobából is megközelíthető a 21 nm-es, üvegtáblákkal teljesen zárt, redőnnyel felszerelt terasz, amelyből igény esetén teljes értékű szabad terasz nyitható az üvegtáblák eltolásával.

A konyhából nyíló, hangulatos fényekkel megvilágított lépcsőfeljárón jutunk a ház felső szintjére, mely a ház többi helyiségétől teljesen külön álló lakosztály érzetét kelti. Az emeletre érve, előszoba fogad, majd az ajtón belépve egy 20 nm-es, nagy ablaktáblákkal ellátott, fényes emeleti nappaliba érkezünk. Ebből nyílik a 7 nm-es emeleti fürdőszoba, a szintén 5 nm-es emeleti gardrób, és a több mint 11 nm-es hálószoba. Az emeleti nappali is teraszkijáratos, itt a 8 nm-es terasz, éppúgy, mint a földszinti, üvegtáblákkal teljesen zárt, ezek jó idő esetén szintén teljesen félretolhatóak. A teljes felső szinten fa födém biztosítja a mediterrán enteriőr érzetet.

A telken található még egy 150 nm, a főépülettől különálló épület, melyben két, külön bejárattal rendelkező 75-75 nm-es lakás került kialakításra. A lakásokat 2011-ben szintén magas igényeknek megfelelve, teljes egészükben műszakilag és esztétikailag felújították. Az egyik lakás teljes gépesítéssel ellátott amerikai konyhás, plusz hálószobás kialakítású, a másik pedig két szobás, itt a konyha helye kiépítésre került, a gépesítés, bútorozás az új tulajdonosra vár.
A rezidencia további különlegessége még a főépület és a különálló épület között álló, 25 nm-es ízlésesen kialakított nyári konyha, teljesen gépesített konyhabútorral, motoros redőnnyel ellátva.

A kertész által kiválóan karbantartott kertben az örökzöldekkel övezett gyepszőnyeg a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégíti.

Az ingatlan ízléses, minőségi bútorzata is megvásárolható, melynek ára alku tárgyát képzi.

Az ingatlant teljes egészében az átgondolt kivitelezés, ízléses, kiváló minőségű alapanyagok és burkolatok, valamint magas szintű technikai felszerelés jellemzi.

Ajánlom mindazoknak, akik egy igényes, minőségi és kényelmes otthonra vágynak, csendes, kifejezetten privát környezetben.


Műszaki információ: fűtés – kombi kazán, padlófűtés, központi fűtési rendszerbe csatolt kandalló – légkondicionáló – kamera rendszer – elektromos redőnyök – három üveg rétegű thermo ablakok – szúnyogháló – siemens konyhai gépek – mobil eszközökről is működtethető okos rendszerek – kertben automatizált locsolórendszer.

Közlekedés
Autóval az M0 körgyűrű 5 perc alatt elérhető.
A környéki autóbuszvonalak (169E, 201E, 202E, és további járatok) segítségével az Örs Vezér tere 30 perc alatt érhető el.


Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel-tanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmenteshitel-ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Hívjon bizalommal!

Adatvédelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, concur to have your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safely and circumspectly by Szalay Referencia advertiser. Here, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok