+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep
Alapterület
190 m2
Irányár
105.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
281890

Eladásra kínálok, a XVII. kerületben Rákoscsaba kellemes családi házas övezetében, egy fokozatosan felújított, szép állapotú 190 nm-es lakóterülettel rendelkező, két külön lakrészből álló, több generációs, 3 szintes, cirkó fűtéses, családi házat, garázzsa

Leírás

Eladásra kínálok, a XVII. kerületben Rákoscsaba kellemes családi házas övezetében, egy fokozatosan felújított, szép állapotú 190 nm-es lakóterülettel rendelkező, két külön lakrészből álló, több generációs, 3 szintes, cirkó fűtéses, családi házat, garázzsal, közvetlen a mező szomszédságában.

Megvételre kínálok Rákoscsaba-Újtelep egyik legszebb részén, csendes utcában, több generációnak alkalmas, 2 külön lakrésszel rendelkező (alul 75 nm-es felül 110 nm-es), világos, kiváló elosztású, tripla komfortos, 2 egész és 5 fél szobás, szép állapotú házat, 30 nm-es terasszal, 12 nm-es erkéllyel, garázzsal, udvari gépkocsi beállási lehetőséggel, 800 nm-es saját kertrésszel rendelkező ingatlant.

A ház 1985-ben épült, beton alapzattal, beton födém és tető szerkezettel, cserép héjalással.
A tulajdonosok folyamatosan újították fel az évek alatt.

Az ingatlan alsó lakrésze lépve egy, kerámia burkolatú előtérbe lépünk, innen a közlekedőből nyílik a tágas egyedi kialakítású nappali hálófülkével. Itt tovább haladva találjuk a konyhát. A nappaliból tudunk kimenni a 30 nm-es teraszra. Az előtérből balra fordulva a fürdő helyiségbe juthatunk el. Ezen a szinten helyezkedik el a 22 nm-es garázs.
A felső lakrész 2 szintes. Lépcsőn tudunk feljutni a bejárati ajtóhoz, ahonnan kiváló kilátás van a kertre és a mezőre is. A lakásba lépve két hálószobát egy tágas nappalit és egy étkezős tágas konyhát találunk, kiváló elosztással. Kádas fürdőszoba került kialakításra, mellékhelyiséggel. A közlekedőből lépcsőn tudjuk megközelíteni a következő emeletet, ahol további 3 helység lett kialakítva. Itt kapott helyet a 12 nm- es erkély, ahonnan a környékre kiváló kilátás nyílik. Ezen a szinten is található egy mellékhelyiség fürdővel.
Ez fölött van még egy 15 nm-es padlástér is.
A kert nagyrészt füvesített, fúrt kút segíti az öntözést. Egy kerti szaniter is található a ház udvarán.

Műszaki állapot:
A lakás szép állapotban van, a burkolatok, víz- és elektromos hálózat korszerű, gázcirkó gondoskodik a fűtésről. Több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó, újszerű fa ablakok lettek kialakítva. Az étkezős konyha korszerű tágas és gépesített. A nappali padló szőnyeg borítású. A belmagasság 2,7 méter.

A ház előtt található kertes terület akár több gépjármű számára tud biztonságos parkolást nyújtani.

Ajánlom nagyobb családosoknak, több generációs lakásban gondolkodóaknak, fiataloknak és időseknek egyaránt.Környék:
XVII. kerület Rákoscsaba családi házas, csendes nyugodt környezete, iskola, óvoda, rendelők, gyógyszertár és vásárlási lehetőségekkel ellátva.

Közlekedés:
Rákoscsabán két vonatállomás is található (Rákoscsaba megállóhely, Rákoscsaba-Újtelep megállóhely), illetve Rákoskerten is van egy megálló (Rákoskert megállóhely). Az utcákon csak busz közlekedés folyik. Ezt főleg a BKV üzemelteti. Színvonala jelentősen emelkedett 2008. szeptember 6-ától, ugyanis átszállás nélkül már nem csak Rákoskeresztúr, városközpontba lehet eljutni, hanem az Örs vezér terére (97E, 161 és 169E jelzésű autóbuszokkal), Kőbánya-Kispestre (201E és 202E jelzésű autóbuszokkal) és Kőbánya alsó vasútállomásra is (162-es és 262-es jelzésű autóbusz). Ezenkívül Rákoscsabán megállnak egyes Volánbuszok is (például a Kucorgó téren).


Finanszírozás:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Gallai Gábor Béla

Gallai Gábor Béla

Referens

+36-70-657 3636

gallai.gabor@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok