+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület, Rákoskert
Alapterület
194 m2
Irányár
124.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
284620

Nagy családosok, Össze költözők, Befektetők Figyelem... egy igazi gyöngyszem eladó!

Leírás

Nagy családosok, Össze költözők, Befektetők Figyelem... egy igazi gyöngyszem eladó!

XVII. kerület kertvárosi részén, csendes utcában, 776 nm-es telken, 3 generációnak is alkalmas, szép állapotú, 194 nm-es, 4 + 1 fél szobás, dupla komfortos, családi ház, terasszal, Napelemmel, Napkollektorral, Szaunával, risztó és kamera rendszerrel, külön álló 15 nm-es, 1 szobás, mellék épülettel, ELADÓ!

Eladásra kínálok Budapest XVII. kerületében, Rákoskerten, egy 776 nm telken lévő, 194 nm-es, kétszintes, hőszigetelt, 4 egész és 1 félszobás, 2 autós mélygarázzsal, hatalmas gardróbbal, akár 3 generációnak is alkalmas, dupla komfortos, családi házat, napelem és napkollektor kialakítással, kandallóval, udvari gépkocsi parkolási lehetőséggel, különálló 15 nm-es házzal, 26 nm-es nm-es terasszal.

A nagyobb ház 1996-ben épült beton alapzattal, tégla szerkezettel. 2013-ban homlokzatfelújítás, hőszigetelés és külső burkolatcsere történt. 2017-ben komplett kifestésen is átesett.


Az ingatlanba lépve egy kerámia burkolatú előtérbe lépünk, a bejárati ajtón keresztül, innen közlekedőből nyílnak meg a helyiségek. Jobbra fordulva a közlekedőben egy közel 7 nm-es kissebb dolgozó szobának is alkalmas helyiségbe juthatunk. A közlekedő másik oldalán a 12,5 nm-es étkezős tágas konyhát találunk, szintén kerámia burkolattal. Tovább haladva jobbra a Wc és külön nyíló csempe burkolatú kádas fürdőszoba található. Egy praktikus ledobó is ki lett alakítva, mely közvetlenül a mosó szobába érkezik. A közlekedő végében van a 27 nm-es tágas, járólap burkolattal és a jobb fényviszonyok érdekében üvegtéglákkal kialakított nappali, itt egy igényes klasszikus kandalló is található. Innen tudunk kimenni a 26 nm-es terszra is. Jobbra fordulva igényes fa lépcsőkön juthatununk fel az emeletre. Ezen a szinten 3 szoba padlószőnyeggel, egy 5 nm-es zuhanyzós fürdőszoba Wc- vel, valamint egy hatalmas 12 nm-es gardrób helység (polcokkal) lett kialakítva. A szuterén szinten 2 autó számára alkalmas mélygarázs van elektromos kapuval szerelve. Mellette találjuk a kazánházat, ahol helyet kapott egy gáz kazán, vegyes tüzelésű kazán, egy 200 literes elektromosan is fűthető tartály és a 3,2 Kwa-os napelem oda-vissza nyerős renszere is. Kiaklakitásra került még egy 6,2 nm-es kamra és egy mosó szoba Finn szaunával. A lakás fekvése É-D-i tájolású, ahová a délutáni órákban süt be a nap, de egész nap napos.
A kissibbik ház önnáló lakásként is funkcionálhat, szoba, konyha, fürdőszoba, kialakítva. Fa nyílászárókkal, parketta és csempe burkolattal.

Műszaki állapot:
Az ingatlan többször felújították az elektromos hálózat nagy részét kicserélték. Gázcirkó és radiátorok gondoskodnak a melegről, a padlófűtés és kandalló kiegészítésével. 3,2 KWA -os napelem renszer és egy napkollektor is csökkenti az ingatlan kötségeit. A biztonságról beszélő risztó renszer és kamera renszer gondoskodik. Az nyílászárók fa kialakításúak hő szigetelt, egyedi, méretre gyártott kazettás, fa ablakokkal kiegészítve. . A belmagasság 2,75 m.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága nem rossz, buszjáratokkal (97-es, 197-es) a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, a vonatállomás 5 percre van, akár 30 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér, uszoda pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. Az M0 autópálya percek alatt elérhető.

Ajánlás:
Elsősorban nagy családosoknak, igényeseknek, 2-3 generációnak alkalmas házat keresőknek, Befektetőknek ajánlom vagy akik a nagyszülőkkel össze költöznének, akiknek fontos hogy a nagy térérzet meg legyen, és szeretik a csendes nyugodt környezetet.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Gallai Gábor Béla

Gallai Gábor Béla

Referens

+36-70-657 3636

gallai.gabor@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok