+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XX. kerület, Pesterzsébet
Alapterület
134 m2
Irányár
72.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312477

Leírás

Eladó XX. kerületben Pesterzsébeten, Erzsébetfalván, családi házas környezetben egy 134nm-es 2 lakásból álló 2018-ban teljes körűen felújított házrészt, 489nm-es telken, 20 nm-es garázzsal. A nagyobbik lakás, 2 hálószobát, 2 fürdőszobát, egy amerikai konyhás nappalit és tágas előteret tartalmaz, a kisebbik lakás egy amerikai konyhás nappalival, egy hálóval, külön bejáratú fürdővel és külön bejáratú toalettel ellátott.
A ház a szomszédtól teljesen leválasztott egy betonkerítéssel, saját önálló fűtéssel, és közművel rendelkezik. Az első lakást az udvarról lehet megközelíteni. A kisebb lakásba lépve előszoba fogad minket. Jobbra az amerikai konyha nappali kapott melyet, melyből a hálószoba nyílik. A bejárattól jobbra a fürdő és a külön bejáratú toalett helyezkedik el. A nagyobbik lakás bejáratta előtt fedett terasz található. A lakásba lépve tágas előtérbe jutunk, innen nyílik az amerikai konyha nappali. A bejárattól jobbra a tágas hálószoba található. Az az amerikai konyha-nappaliból nyílik az egyik fürdőszoba. A nappaliból balkéz felől a másik hálószoba került kialakításra, melyből a másik fürdőszoba nyílik.
Ezen felül tárolási lehetőség is adott.
A 2018as felújítás során, mind műszakilag, mind esztétikailag a házat felújították, minden nyílászárót kicseréltek. A ház szigetelést is kapott. a házrész klimatizált, szobánként egy-egy beltéri egységgel.
Ajánlom 2 generációnak, nagy családosoknak, összeköltözőknek egyaránt, de annak is aki otthonról dolgozik, de szeretné a munkáját külön helyiségben végezni.
Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – cirkó
Meleg víz ellátása – cirkó, bojler
klíma
Környék:

XX. kerület Erzsébetfalva
Pestszenterzsébet egyike az 1950-ben Budapesthez csatolt megyei városoknak, mely 1994-ig Soroksárral együtt alkotta, azóta pedig önállóan alkotja Budapest XX. kerületét Pesterzsébet néven.

Közlekedés:
autóbusz 151es, 948as 224, 35ös, Auchan_busz,23as
villamos 51es, 52es
hév H6os pár megálló busszal

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok