+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XX. kerület, Lázár utca
Alapterület
49 m2
Irányár
27.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309073

Erzsébeten eladó 1+ 2 fél szobás lakás saját kertrésszel

Leírás

Eladó a XX. kerület egyik Frekventált és központi részén, a Lázár utcában egy 49 nm-es, belső kertes, 1+2 fél szobás, műszakilag és esztétikailag teljeskörűen felújítandó, ÉK-i tájolású,tégla társasházi lakás kb 100 Nm lekerített saját kertrésszel.

A lakásba belépve a bejárati ajtón keresztül közvetlenül az előszobába jutunk. Innen jobbra nyílik a fürdőszoba, ami teljes felújításra szorul. Balra található egy hálószoba, és szemben egy amerikai konyhás nappali. A nappaliból nyílik még egy különáló hálószoba.
Az ingatlan 3 hónapon belül birtokba vehető, a rendezett a társasházat együttműködő, jó lakóközösség jellemzi.

A lakást ajánlom egyedülállóknak, pároknak, fiataloknak de akár az idősebb korosztálynak és befektetési célra is kiválóan alkalmas.

Műszaki tartalom: A lakás teljeskörűen felújítandó. Az hagyományos fa nyílászárók. Gázkonvektorok felelnek a megfelelő hőmérsékletért és a melegvíz ellátást pedig bojler biztosítja. A közös költség 5500 Ft/hó, mely tartalmazza a karbantartás, a felújítási alapot, és a szemétszállítás díját. A fűtés díja Kb: 7.500 Ft/hó.

Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Díjmentes a parkolás a környező utcákban. Pár méter sétányira közlekedik az 2B ,52 , 50-es villamos amivel könnyedén be lehet jutni a határ útra vagy akár a Jászai Mari térre.
Az ingatlan közelében iskolák, óvodák, posta, bank, egészségügyi szolgáltatások, kikapcsolódási lehetőségek mind megtalálhatók.


Finanszírozás: Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok