+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XX. kerület, Gubacsi ltp.
Alapterület
53 m2
Irányár
32.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
307713

Leírás

Eladó a XX. kerületben, Pesterzsébeten, az Eperejesi -Gubacsipuszta lakótelepen, csúszatott zsalus társasházban egy 4. emeleti 53nm-es, 2 külön bejáratú szobás, de egybe is nyitható, loggiás, világos és ablakos konyhás felújított klímás lakás, 3 nm-es tárolóval, konvektoros fűtéssel. Parkolni az utcán a ház előtt ingyenesen lehet.
A lakásba lépve hangulatos és tágas előszoba fogad minket. A jó elrendezésnek köszönhetően minden helyiség innen nyílik. Jobb kéz felé található az erkélyes nappali, mely DK fekvésű és parkra néző ablakai vannak. A 12 nm-es hálószoba az előszobából, és a nappaliból is megközelíthető. A szobát teljesen szeparálni lehet, ha az nappali és szoba közötti ajtót megszüntetik. Bal kéz felé haladva a külön bejíratú toalett található, melyet a kis kamra követ, mellette pedig az étkezésre is alkalmas ablakos konyha követ. A konyha mellett az ablakos teljes felújításon átesett zuhanyzós fürdőszoba található. A közlekedőben gardróbszekrény került beépítésre.
A nyílászárók minden helyiségben új műanyag nyílászáróra lettek cserélve.
A beépített gépesített konyha és a beépített gardrób szekrények az ár részét képezik.
A ház jelentős megtakarítással rendelkezik, lehetőség van akár a ház szigetelésére is. Kulturált lakóközösség és rendezett környék, jó parkolási lehetőség és kiváló tömegközlekedés várja az új lakót.
Ajánlom ezt az ingatlant családosoknak, időseknek egyaránt. Az ingatlan per és teher és igény mentes, áprilisig belül költözhető.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – konvektor
Meleg víz ellátása – vízátfolyós gázmelegítő

Környék:

XX. Pesterzsébet, Budapest XX. kerülete, a Soroksári-Duna partját érintve Dél-Pesten helyezkedik el. Területe a főváros összterületének 2,3%-a, ezzel Budapest 23 kerülete közül a tizenhetedik helyen áll. A kerület túlnyomórészt lakóingatlanokból áll, ipara elhanyagolható. A kerület fontos intézménye a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház, melyet 1980-ban adtak át.

Közlekedés:
autóbusz 123as, 123Aas, 923as , AUCHAN 35ös

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok