+36 (30) 313 1313

Csömör - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Gárdonyi Géza utca
Alapterület
130 m2
Irányár
96.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
313963

Leírás

Eladásra kínálok Csömörön, Hőstelepen, Árpádföld közelében remek közlekedés mellett, mégis csendes helyen, egy 3 szintes körbejárható 2018-ban felújításon átesett családi házat mely 130 nm-es lakóterülettel, nappali + 4 szobával, dupla-komforttal rendelkezik, az alagsori szint 89nm, összesen 219nmes a ház teljes alapterülete, 671nm-es telekkel. A házban gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és a földszinten fatüzelésű kályha biztosítja a meleget. A házon 10 cm-es dryvit szigetelés van.
A házba kis elő-teraszon keresztül vezet az út, belépve pedig tágas előszoba fogad minket. Jobb kéz felől a kamrával ellátott tágas ablakos konyha került kialakításra, bal kéz felől pedig a világos külön bejáratú étkező, melyet a konyha mérete miatt kis dolgozó vagy vendégszobává át lehet alakítani. Bal kéz felől továbbhaladva a toalett következik, melyet a kádas, ablakos fürdőszoba követ. A bejárattal szemben helyezkedik el a földszinti hálószoba. Jobb kéz felől a konyha mellett a tágas nappali kapott helyet, mely kijárattal rendelkezik a hátsó kertre néző teraszra. A nappaliból lépcsőn keresztül jutunk az emeletre, ahol jelenleg 3 szoba van, és egy fürdőszoba, a bal kéz felőli szobából lehetőség van még egy generáció számára konyhát kialakítani. Az emeleten a keleti és a nyugati oldalon is egy-egy szobához loggia tartozik.
A lenti szobák ablakai új műanyag, hő és hangszigetelt üveggel ellátottak, a villany és vízvezeték hálózat cserélve lett. Az emeleten az ablakok fa ablakok, szintén thermo üveggel ellátva. A ház alatt egy 48 nm-es aknás garázs, egy 26nm-es tároló, és egy 15nm-es kazánhelyiség került kialakításra.
Az új ablakok, és a szigetelés miatt a ház hőháztartása jó, a rezsi alacsony.
Ajánlom családosoknak, összekötözőknek, 2 generációknak.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – gázkazán, vegyes tüzelésű kazán, fatüzelésű kályha
Meleg víz ellátása – gázbojler

Környék:
XVI. Árpádföld-Csömör határa, remek infrastruktúrával rendelkező csendes családi házas övezet.

Közlekedés:
H9-es hév megálló 800m távolságra, a buszmegálló 92-es, 92As992es párszáz méterre,
az Örs vezér tere 20 perc.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok