+36 (30) 313 1313

Erdőkertes - Eladó Ház

Alapterület
140 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
272539

Hangulatos családi ház Budapest vonzáskörzetében

Leírás

Erdőkertesen, Budapesttől 30 km-re észak-keletre, Veresegyház város tőszomszédságában, egy különleges ingatlant ajánlunk a költözni vágyóknak.

A főútról nyíló csendes, nem aszfaltos utcában fekvő, közel 1000 négyzetméteres telek hátsó részén, magas fák árnyékában áll a két szintes családi ház, és éppen ez az, ami az ingatlant különlegessé, egyedi hangulatúvá teszi.

Az udvarról lépcsőkön jutunk fel a ház két oldalán elnyúló teraszra, innen a bejárati ajtón át a világos előtérbe érkezünk, ahonnan a földszinti helyiségek mindegyike nyílik: az étkezős konyha, a nappali, egy tároló helyiség és a fürdőszoba.
A konyhából -egy kis előszobán át- és a sok ablakos nappaliból is ki lehet jutni a hátsó teraszra, lejárattal a kertbe.
A nagy nappalit egy kandalló teszi hangulatosabbá, illetve az az építészeti megoldás, hogy a nappali egyik része egy légtérben van a felső szinttel, így közel 6 méteres magasságban helyezkednek el a tetőtéri ablakok, s ezek alatt szép, kovácsoltvas korláttal ellátott fa lépcső vezet fel a tetőtéri szobákhoz.

Az emeleten egy másik nappali/közös tér fogad(hozzá egy erkély tartozik), melyből három hálószoba nyílik. A negyedik helyiség a második fürdőszoba, melynek befejezése az új tulajdonosra vár.

Műszaki információk:
A ház 2000-ben téglából és ytongból épült, a tető jó állapotú, cseréppel fedett.
A nyílászárók fából és műanyagból készültek, a szobákban fa padló, illetve padlószőnyeg található, a többi helyiség járólappal burkolt.
A fűtésről gáz cirkókazán gondoskodik, radiátorok által+ kandalló, a pincében rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is, melyet egy ideje nem használnak. A ház 3 kéménnyel rendelkezik.
A kert növényeinek locsolására az ásott kút vizét lehet használni.
A ház előtt, a feljárati lépcső mellett, két autó tárolására alkalmas fedett kocsibeálló biztosított.

Erdőkertes községben is, és a közeli Veresegyházon minden megtalálható, amire szükség lehet, sőt egy órán belül Budapest szívébe lehet érkezni.

Közlekedés:
Az ingatlan nyugodt, családi házas környéken fekszik, a buszmegálló 5 percre, ahonnan távolsági buszjárattal Újpest Városközpontba lehet érkezni.
A vasútállomáson át lehet szállni a vonatra, mely Budapest Nyugati pályaudvarra- másik irányba pedig Vácra- viszi az utazót.
Erdőkertes község gépkocsival Veresegyházon át közelíthető meg, az M3-as autópálya szadai leágazásától.

Ajánlom ezt a házat mindazoknak, akik a főváros közelében, ugyanakkor vidéki nyugalomban szeretnék kialakítani családjuk otthonát.

Fortiselit adatvedelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma , a hirdetést feladó Szalay Referencia Ingatlan Kft általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. –
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok