+36 (30) 313 1313

Fót - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Nyárfa utca
Alapterület
275 m2
Irányár
150.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
271682

Megújuló energiával működő két generációs ház

Leírás

Budapesttől mindössze 20 km-re, ugyanakkor Natura 2000 Tájvédelmi Övezet közvetlen közelében elhelyezkedő, szinte 100%-ig megújuló energiával működő két generációs ház várja új tulajdonosát Fóton!

A két - összesen 864m2-es - összközműves telken fekvő téglából épült, 3 szintes, 5+1 szobás ház a terület hátsó részén fekszik, erkélyéről rálátással a kert zöldjére és a környező erdős övezetre.

Az ingatlan bal oldalán, külön bejárattal az udvarról helyezkedik el egy 75nm-es félszuterén lakás, egy nagy szoba, fürdőszoba, konyha, két tároló(egyiket jelenleg konditeremként használják), és itt kapott helyet a kazánház is.

A ház jobb oldalán lépcső vezet fel a teraszra, ahonnan a bejárati ajtón át egy kis előszobába, majd a tágas, több ablaka által világos, 30nm-es nappaliba érkezünk. Egy boltíven át léphetünk az étkezős konyhába, a hangulatos családi étkezések színhelyére. Ez a két helyiség együtt képezi a ház központi részét, ahol egy nagyobb társaság is kényelmesen elfér.

A nappaliból vezet fel a lépcső a tetőtérbe, itt újabb három szép, erkélyes szoba áll rendelkezésre(a jelenleg dolgozó szobának használtban egy hatalmas, beépített gardróbszekrény található, mely a házban marad), illetve a közlekedőből egy újabb lépcső visz fel a padlástérbe, ahol egy igen különleges hangulatú 26nm-es, tetőtéri ablakokkal ellátott, fűtött + 1 szoba vár lakójára. Mindkét szinten takaros, világos, kádas fürdőszobák.

Az udvaron áll egy 36nm alapterületű, nagy belmagasságú, téglából épült dupla garázs, két szekcionált, elektromos kapuval ellátva.
A ház háta mögött pedig egy könnyűszerkezetes műhely, benne víz és fűtési lehetőség, valamint egy épített grillsütő szolgálja az ott lakókat.

Műszaki információk:
A ház 38-as Porotherm téglából 1996-ban épült, monolit födémes, a tető kiváló állapotú, Bramac cseréppel fedett. A nyílászárók fából készültek, hőszigetelt üveggel rendelkeznek.
A belső tereket körül-belül két éve felújították, ugyanakkor a ház fűtésrendszere is megújult: a fűtés házközponti, elektromos kazánnal, amit 43 napelem táplál. Ezen kívül rendelkezésre áll egy fa tüzelésű kazán is. Ezeken túl a kazánházban helyet kapott még egy 200 literes meleg víz tároló és 200 literes fűtési puffertartály.
A ház teljes ÉVI rezsije 300 ezer forint!
Két kémény, ipari áram, az elektromos áram földkábelen érkezik, automata kapuk.

Az ingatlan különleges, szép környezetben fekszik, Fót városában minden elérhető, amire szükség lehet, ugyanakkor gépjárművel 25 perc alatt Budapestre, a Hősök terére lehet érkezni, vagy vonattal a Nyugati pályaudvarra.

Fortiselit adatvedelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma , a hirdetést feladó Szalay Referencia Ingatlan Kft általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. –
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok