+36 (30) 313 1313

Göd - Eladó Ház

Alapterület
175 m2
Irányár
63.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
253632

Leírás

A Dunakanyar kapujának tartott, különleges hangulatú Gödön, Budapesttől mindössze fél órányi autóútra, eladóvá vált egy két szintes családi ház.

A szigetelt téglaház a 626nm-es, a külön helyrajzi számú telek bal oldalán, telekhatárra épült.

A kapun belépve a ház mellett elhaladva jutunk a teraszra, onnan a bejárati ajtón az előszobába érkezünk, majd a nappaliba léphetünk. Ez a ház központi része, mely teret biztosít a családi összejövetelekhez, ehhez étkező és konyha tartozik, valamint a földszinti fürdőszoba, ahol a kazán is helyet kapott.
A konyharész melletti ajtón át a tágas, hangulatos (könyvtár)szobába érkezünk.

A nappali a nagy üveges ajtók által világos, hűvösebb napokon egy kandalló varázsol kellemes hangulatot, szép időben pedig az ajtón kilépve egy meghitt terasz nyugalmát élvezhetjük, kilátással a gyönyörű kert zöldjére.
Az amerikai konyhás nappali mellett egy kis beugróból nyílik a lépcsőház(ez tárolóként is szolgálhat), ahol fából készült lépcső vezet fel az emeletre. A lépcsőházban fent is található egy ajtó, így szükség esetén a két szint egymástól teljesen elzárható.

Az emeleten egy nagy, napfényes térbe érkezünk, jelenleg a szekrény játssza a térelválasztó szerepét, igény esetén viszont egyszerűen kialakítható egy szoba és egy (ablakos) közlekedő, ahonnan a többi helyiség nyílik: egy nagyszoba, egy kisebb hálószoba, és egy gyönyörű tágas, sarokkádas fürdőszoba, valamint sok dolog tárolására alkalmas padlástér is innen érhető el.

A kút és a téglából épült tároló mögött helyezkedik el a szép, nagy fákkal, bokrokkal beültetett kert.

Ez a jó állapotú lakóház 5 szobájával, szép kertjével, egy nagyobb család kedves otthonává válhat!

Műszaki információk:
A ház cseréppel fedett, a nyílászárók műanyagból, illetve fából készültek.
A fűtésről és meleg víz ellátásról cirkó gázkazán gondoskodik, a nappaliban kandalló, az emeleten klíma található.
A vizes helyiségek járólappal, csempével burkoltak, a szobákban szalagparketta.
A növények locsolásához fúrt kút áll rendelkezésre.

Elhelyezkedés:
Ez az ingatlan Göd rendezett, családi házas környékén helyezkedik el, jó szomszédokkal, tíz percnyi járásra a vasútállomástól.
Fél óra alatt vonattal Budapest, Nyugati Pályaudvarra lehet érkezni.
Sződliget, Vác, a festői Dunakanyar közelsége is vonzóvá teszi a települést.
Városon belül könnyen elérhető minden, amire a mindennapokban szükség lehet.


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok