+36 (30) 313 1313

Leányfalu - Eladó Ház

Alapterület
410 m2
Irányár
190.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
256700

Leírás

Eladásra kínálok Leányfalu családi házas övezetében, központi, mégis csendes övezetében egy 3 szintes, 2001-ben épült, 410nm-es, és 300nm –es lakóterülettel, 6 szobás, extrákkal ellátott színvonalas, minőség anyagokból épített családi házat, 1449nm-es parkosított ápolt telken, garázzsal, kazánhelyiséggel, fedett medencével, szaunával.

Az utcáról belépve a parkosított gondozott kert fogad minket, a 2 állásos garázs a bejárattól jobbra helyezkedik el. A házba a teraszon keresztül vezet az út, és a földszinten (132nm+54nm terasz) található a fatüzeléses kandallóval felszerelt, napfényesés tágas nappali, amely egy hatalmas, 54nm-es teraszra nyílik közvetlen kertkapcsolattal.
A nappalival egy légtérben, attól egy boltívvel elválasztva helyezkedik el az étkező, majd mellette a gépesített konyha és kamra. Ezen a szinten még kialakításra került egy hálószoba saját fürdőszobával, ill. egy külön bejáratú vendég toalett.

Kényelmes lépcső vezet az emeletre, (89nm+19nm terasz) ahol 3 külön bejáratú tágas (25nm, 28nm, 32nm), minden szoba saját erkéllyel ellátott , az emeleten helyet kapott egy fürdőszoba is.

Az alagsorban ( 152nm) wellness részleg került kialakításra egy 8X3,5X1,2 méter méretű, ellen-áramoltatóval felszerelt medencével, tusolóval és szauna előkészítéssel.
Ezen kívül még ezen a szinten található a kazánház, a medence gépháza, ill. egy irodának berendezett ablakos helyiség.

Az ingatlan fűtését és a meleg vizet gázkazán biztosítja, a hő-leadók radiátorok,ill. a wellness szinten padlófűtés. A medence fűtését külön rendszer vezérli.
A szobák faparkettásak, a konyha, előterek, közlekedők és szaniterek, valamint a medencetér minőségi kerámiával burkolt. A nyílászárók fa ablakok, modern thermo hang és hőszigetelt üveggel ellátott.

Ajánlom összeköltözőknek, 2 generációnak, nagycsaládosoknak, a természet kedvelőknek egyaránt.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Műszaki:
Fűtés – gázkazán, padlófűtés (uszoda)
Meleg víz ellátása – cikró
Riasztó
Öntözőrendszer
Uszodai gépészet

Környék: Leányfalu
Leányfalu a Dunakanyarban, a Visegrádi-hegység lábánál a Vöröskő, Nyerges-hegy és a Duna szentendrei ága között, a 11-es főút mellett, Budapesttől 27 kilométerre fekszik. Legközelebbi szomszédai délről Szentendre, északról Tahitótfalu, nyugatról Pilisszentlászló, keleten, a Szentendrei-szigeten pedig Pócsmegyer, illetve kicsit délebbre Szigetmonostor. E két túlparti településsel kompjárat köti össze; Pócsmegyerre a település központjából, Szigetmonostorra pedig a község déli határától indulnak kompjáratok. Előbbiek kikötőit a 11-es út felől a 11 311-es, a szigeten pedig az 1113-as közúthoz csatlakozó 11 313-as, utóbbiakét a 11 308-as, míg a szigeten szintén az 1113-ashoz csatlakozó 11 307-es út szolgálja ki.
Kiemelt üdülőterület, a Duna–Ipoly Nemzeti Park része.
Közlekedés:
Autóbusz: 106es, 109es, 34es, 9es; HÉV: H5es; Metró: M3es

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok