+36 (30) 313 1313

Őrbottyán - Eladó Ház

Alapterület
17.000 m2
Irányár
385.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
224700

Leírás

Saját parkot szeretne egy villával és tóval, vagy lakóparkot építene, befektetne?

Eladásra kínálunk Őrbottyán területén, egy IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGET : 17 700 négyzetméter területű, parkosított, saját tóval, kis szigettel, azt tápláló patakkal, 3 szintes KÚRIA ÉPÜLETET szintenként 250 négyzetméter területtel, 2.8 méteres belmagassággal - 12 szobával és hozzá tartozó fürdőszobákkal, az első emeleten egy privát lakással - lakosztállyal, a hozzá tartozó terasszal, a földszinten egy komplett beltéri uszodával-szaunával, vizesblokkokkal, technikai helyiségekkel.

A földszinti beltéri uszodahelyiséget és a pihenő- társalgóteret kivéve a szint második legnagyobb helyisége a recepcióként vagy dolgozószobaként, közösségi teremként is használható tér és a mögötte elhelyezkedő a konyha.
A ház melléképületeként, egy különálló 4 állásos garázs és gazdasági épület. Az épület közvetlen közelében egy kis híd vezet át a mesterséges szigetre.
A lakóépület és a garázs közötti teret egy hangulatos pihenő terasz köti össze árnyékot biztosítva a legmelegebb napokon is.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkelteni, kérem, hívjon! Részletes információkat, bővebb tájékoztatást külön tudunk biztosítani.

Az épület jó állapotú, folyamatosan karbantartott. Többlakásos házként sem elvetendő!

Az épület és a telek is több szempontból hasznosítható! Egyedülálló és különleges az a hangulat, sokoldalúság és idill, amit nyújt az ingatlan egésze és szerves részeként a park. Vendéglátás, szolgáltatás szempontjából kész, azonnal hasznosítható épületkomplexum.

A telek előzetes felméréseket követve lakópark építésére is alkalmas. Terveket is készítettek a tulajdonosok esetleges tovább hasznosításra.
Irodánk címe:
Szalay Referencia Kft
1034 Budapest, Selmeci utca 18 3/13

Nyitvatartási idő:
Hétfő-Péntek 09:00 – 18:00
Szombat-Vasárnap: Előzetes időpont-egyeztetés alapján.
szalayreferenciakftper adatvedelem

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra.

Adatbázisunkban számos további ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok