+36 (30) 313 1313

Vácegres - Eladó Ház

Alapterület
170 m2
Irányár
52.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
295165

Nagy ház, jó lehetőség Vácegresen!

Leírás

Nagy ház, sok lehetőséggel Vácegresen.

Vácegres község Budapesttől 30km-re, a megye északkeleti sarkában, a Cserhát hegység és a Gödöllői-dombság nyúlványain fekszik. Szemet gyönyörködtető táj, lelket nyugtató csend, a virágzó kisváros, Veresegyház közelében.
Jó itt élni!

Eladóvá vált ez a két szintes,170nm lakóterületű, KÉT LAKÁSOS tégla ház, mely 1202 nm-es, összközműves telken áll.
A ház emeletéről szép kilátás nyílik a árnyas fákkal, bokrokkal beültetett kertre és a környező dombokra.

A nagyobbik 107 nm-es, 3+2 fél szobás lakás az emeleten helyezkedik el, a bejárati ajtót lépcsőkön át közelíthetjük meg, onnan az előtérbe érkezünk. Balra, egy folyosóról nyílik a két kicsi szoba, jobbra pedig a tágas, világos étkezős konyha, ahonnan közvetlenül a nappaliba juthatunk.
Az utcára néz két, közel egyforma méretű nagy szoba, melyek mindegyike a nappaliból nyílik, ugyanúgy, mint a szépen felújított, sarokkádas fürdőszoba. A két erkély közül a nagyobbik, 18nm-es a gyerekszobához, a másik a nappalihoz tartozik.
A kisebbik, közel 64nm-es lakás a ház földszinti részén helyezkedik el, az előszobából jobbra a konyha nyílik, szemközt a két szoba, balra pedig a tágas fürdőszoba.

Az udvar felől, ház oldalán végignyúlik egy-egy hosszú, fedett veranda, az emeleten az ablakok és a bejárati ajtó előtt, a földszinten pedig innen nyílik a kisebbik lakás ajtaja, illetve hátul, az udvar felé tároló helyiségek és a garázs, melyekben egybenyitással, kis ráfordítással egy harmadik lakás is kialakítható!-valamint a pince.

Műszaki információk:
Az ingatlan 1978-ban téglából épült, masszív alapra. A tetőt 2018-ban fedték át új cserepes lemezzel, szigetelt, a nyílászárókat új, hőszigetelt műanyag ablakokra, ajtóra cserélték.
A ház külső szigetelés előtt áll, melyhez a szükséges anyagokat már megvásárolták.
A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátorok által.
Belül az egész házat felújították, vezetékek is kicserélve, új burkolatok, laminált parketták, konyhabútor.

Elhelyezkedés:
Az ingatlan aszfaltos utcában fekszik, pár perc sétára a buszmegállótól, ahonnan a buszok Veresegyházon át Budapestre Újpest központjába, vagy Gödöllőre, illetve másik irányban Galgamácsára viszik az utazót.
Gépjárművel körül-belül 15 perc alatt elérhető az M3-as autópálya, akár Szada, akár Bag felől, 35 perc alatt a Hősök terére lehet érkezni.

Ajánlom ezt a házat nagycsaládosoknak, összeköltözőknek, mindazoknak, akik szeretnék élvezni a vidéki élet előnyeit, és kihasználni a kert adta lehetőségeket!

Fortiselit adatvedelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma , a hirdetést feladó Szalay Referencia Ingatlan Kft általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. –
We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok