+36 (30) 313 1313

Veresegyház - Eladó Ház

Alapterület
159 m2
Irányár
90.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
286255

Különleges ingatlan Veresegyházon

Leírás

Budapesttől 40 percnyi autóútra, Veresegyház kertvárosi részén eladóvá vált egy 1437 nm-es telken álló, egyedi építészeti megoldásai által különleges családi ház, mely csendes, aszfaltos utcában helyezkedik el.

A három szintes, téglából épült ház bejárati ajtaját pár lépcsőn át közelíthetjük meg, belépve az előszoba fogad, melyből balra a fürdőszoba, mellette az illemhelyiség, jobbra egy gardróbszoba és az emeletre vezető lépcsőleljáró helyezkedik el, szemben pedig a ház központi terébe, a tágas L-alakú nappaliba érkezünk( innen balra nyílik egy hálószoba), és a vele egy légtérben elhelyezkedő étkező(ebből kijárattal a hangulatos fedett teraszra) + a konyhába(melyhez egy kamra is tartozik).
Itt minden adott ahhoz, hogy egy nagy család minden tagja együtt lehessen. Téli estéken az egyedi tervezésű cserépkályha biztosítja a szoba melegét.
Az emeleti részen a közlekedőből 3 szoba nyílik és egy nagy fürdőszoba.
A pinceszinten 3 helyiség szolgál kazánházként, tárolóként.

A ház mellett egy garázs is helyet kapott, melyből a pinceszintre vezető lépcső nyílik.
Ezen kívül a gépkocsik parkolására rendelkezésre áll még két fedett kocsibeálló, valamint az udvaron és az utcán is több autó elhelyezésére van lehetőség.

Műszaki információk:
A családi ház, 1999-ben épült, minőségi alapanyagokból, 38-as Porotherm téglából, hőszigetelő vakolattal, a tető kerámia agyagcseréppel fedett . Egyedi fa nyílászárók kerültek beépítésre, a ház melegéről gázkazán gondoskodik, radiátorok által, a nappaliban még helyett kapott egy saját tervezésű cserépkályha is. A melegvíz ellátást HMV tároló bojler és villanybojler adja.

A szép nagy kertben kerti tó és gyümölcsfák találhatóak.

Elhelyezkedés:
Veresegyház gépkocsival az M3-as autópálya , Szada felől közelíthető meg, a vonat 50 perc alatt a Budapest, Nyugati pályaudvarra viszi az utazót, másik irányba pedig Vác érhető el.
Az inagtlantól pár perc gyalogútra található a busz- és vasútállomás, helyi buszjáratok, óvoda, vásárlási lehetőség.
Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok