+36 (30) 313 1313

Veresegyház - Eladó Ház

Alapterület
140 m2
Irányár
63.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
289350

Jó állapotú ikerház

Leírás

A Budapesttől 25 km-re található, dinamikusan fejlődő, fiatalos kisvárosban, Veresegyházon, családi házas környéken, közlekedési szempontból jó helyen, várja új tulajdonosát egy háromszintes ikerház egyik fele!

A város közkedvelt részén, a Széchenyidombon, 761nm-es telken L-alakban épült ikerház első része(és a telek fele) vált eladóvá, melynek alapterülete 80nm, tetőtere beépített.

A ház előkertjében egy fedett kocsibeállón áthaladva jutunk a bejárati ajtóig, belépve, közlekedő vezet az egy légtérben található nappali-étkező felé, mely különleges hangulatú központi tere a háznak.
Jobbra fordulva a konyhába érkezünk(melyhez tartozik egy kamra és egy terasz is), valamint egy földszinti szoba és egy fürdőszoba.
A tetőtérbe szép fa-kovácsoltvas csigalépcső vezet, felérkezve egy tágas, mennyezetén látszó gerendás előtérben találjuk magunkat, ahonnan minden helyiség nyílik: 3 hálószoba, egy gardróbszoba, egy kádas fürdőszoba, valamint külön helyiségben a toalett.

Ugyanez a lépcső visz le a körül-belül 20 négyzetméteres ablakos pincébe, mely kazánházként és tárolóként szolgál.

A ház külső fala mellett elhaladva jutunk a hátsó kertrészbe, mely kiváló helyszíne lehet meghitt családi pihenésnek, sütögetésnek, fürdőzésnek a kerti medencében.

Műszaki információk:
A ház téglából épült, 10 cm-es szigetelést kapott, a tető jó állapotú, Bramac cseréppel fedett.
A nyílászárók fából készültek, íves kialakításúak. A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik a földszinti részen padlófűtés, az emeleti részen pedig radiátorok által, a meleg vizet gázbojler biztosítja. Két emeleti szoba klímával ellátott. A földszint járólappal burkolt, a szobák, a tetőtér szalagparkettás.
A ház tisztasági festés után költözhető.

Elhelyezkedés:
Az ingatlan kis forgalmú, aszfaltos utcában fekszik, pár percre a helyi buszmegállótól, illetve gyalog elérhető a távolsági buszok megállója Gödöllő, Budapest(Stadionok) és Vác felé.
Gépjárművel könnyedén fel lehet hajtani az M3-as autópályára, 35 perc alatt Budapest, Hősök terére lehet érkezni.
Veresegyházról a vonatok a Nyugati Pályaudvarra viszik az utazót, illetve autóbusszal 40 perc alatt elérhető Újpest-Központ, vagy 15 perc alatt Gödöllő és Vác.

Ez az egyedi kialakítású és hangulatú, remek elhelyezkedésű ingatlan egy család kényelmes otthona lehet.

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok