+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IV. kerület, Újpest-Központ, Árpád út
Alapterület
52 m2
Irányár
52.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309882

Újpes Központi részén 2006-os építésű 1+1 fél szobás lakás

Leírás

Budapesten a IV. kerületben, Újpest egyik Központi részén, az Árpád úton, 2006-as építésű társasházban, Dél-Délnyugatifekvésű, gyönyörű világos, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy 4. emeleti, 1 egész és 1 félszobás, erkélyes, tulajdoni lap szerint 48 mm-es, valós méret 52 nm-es összkomfortos, szép állapotú, és kiváló adottságokkal rendelkező lakást. A lakáshoz bérelhető teremgarázs.

A ház 2006-ben épült. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A központi helyen található a lakás, de csendes, annak köszönhetően hogy egy mellékutcára nyílnak az ablakok.

A biztonsági ajtón keresztül az előszobába jutunk. Közvetlenül jobbra található egy tágas és világos 24,12 nm-es kilímatizált nappali, hozzá egy francia erkélyel, amire méretéből adódoan ki is lehet lépni. A bejárati ajtóval szemben az előszobábó nyílik egy 5.27 nm-es gépesített, modern burkolatokkal elátott konyha, ami körbe járható. A bejárattól balra található egy 3.5nm-es fürdő dupla mosdóval és modern burkolatokkal. Szintén az előszobából bal kéz felé található egy 8,24 nm-es hálószoba, amely szintén klímával van ellátva.


Műszaki jellemzők: a lakás jó állapotú, a nyílászárók müanyagok, a lakás fűtése házközpont egyediméréssel, átlagosan 5.500 Ft, a közös költség 14.400,- Ft, mely tartalmazza a lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, közös képviselet, lifthasználat díját és a szemétszállítás díját is. A vízfogyasztás 7000Ft / 2hó, és a A belmagasság szabvány szerinti 2,70 m.

A lakást ideális elosztása és elhelyezkedése miatt elsősorban családoknak vagy családalapítást tervezőknek ajánlom figyelmébe, mely a jó adottságai miatt kellemes, világos otthonná válhat. A vételár kifizetését követően 3 hónapon belül birtokba vehető.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos buszjárattal (30, 147, 230,170,270,220, 96, 196, 296, 277, 914,950-es éjszakai járat, M3-as metró, 12-14-es villamos a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 20 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (Lidl, Aldi, Spar, ) Parkolás a ház előtt ingyenes. Az M3 autópálya percek alatt elérhető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok