+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IV. kerület, Újpest-Központ
Alapterület
38 m2
Irányár
32.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305928

Jó állapotú garzon lakás Újpest központjában

Leírás

Megvételre kínálok Budapesten a IV. kerületben, Újpest központjában az Árpád úton, egy földszinti, tulajdoni lap szerint 38 nm-es, a valóságban 42 m2-es, 1 egész szobás, jó állapotú, Gree márkájú légkondival szerelt lakást, tégla építésű 20 lakásos társasházban, saját 10 nm-es tárolóval, melyet akár 2 szobás, amerikai konyhás nappalis lakássá is lehet alakítani.

A ház 1890-ben épült, 2 szintes tégla építésű lakóházként. A lépcsőház tiszta és rendezett állapotú, a társasháznak saját, közös használatú belső kertje is van.

A lakás déli tájolású, melynek ablakai a Lorántffy utcára néznek, fekvéséből adódóan nyáron sem nagyon melegszik fel, nagyon csendes, nyugodt lakóhelyet találunk itt, kulturált szomszédokkal.

A lakás a lépcsőházon és az udvaron végighaladva a telek leghátsó részének bal sarkában található. Az üvegezett jó minőségű bejárati ajtón jutunk be a lakásba. Belépve a 7,6 nm-es járólapos előtér fogad minket, ahonnan az összes helyiség elérhető. Először jobbra a tágas és világos, 20,6 nm-es, nagyon jó állapotú, csiszolt tölgyfaparkettás nappali tárul elénk. Tovább haladva pedig a konyhabútorral felszerelt, szintén világos, 11,5 nm-es, járólappal burkolt étkezős, ablakos konyhába érkezünk. A közlekedő végében kapott helyet az épített zuhanyzós 1,8 nm-es, járólapos és csempés fürdő a mosdóval, előtte pedig a közlekedő bal oldalán húzódik az 1,1 nm-es csempézett toalett.

Műszaki állapot: a lakás jó állapotú. A nyílászárók 9 éve méretre gyártott jó minőségű redőnyös, hőszigetelt műanyag ablakokra lettek cserélve, a víz- és elektromos hálózat 10 éve lett korszerűsítve. Festés 2 évente történt, legutóbb idén tavasszal. Az épület konvektoros fűtésrendszerű, a meleg vizet 80 L-es Hajdú márkájú villanybojler biztosítja. Fűtési átalány: 15.000,-, a közös költség 19.500,-, mely tartalmazza a lépcsőház karbantartás, világítás, biztosítás, tisztítás, a közös képviselet, a felújítási alap, valamint a szemétszállítás díját.
A ház kaputelefonos, a kábeltévé, internethálózat kiépített. A lakás belmagassága egységesen 3,45 méter. A lakáshoz saját 10 nm-es pince is tartozik.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, Újpest Városközpontjához igen közel található, Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszer boltok). A közelben van az 104, 104A, 196, 204-es buszjáratok, a 950 és 950A éjszakai járat, a 12-es és 14-es villamos, valamint pár percre a M3-as metró megállója, ahonnan a belváros 20 percen belül elérhető, valamint autóval a Váci út pár percre, és 6-7 perc alatt az M3 autópálya is elérhető.

Ajánlom fiataloknak, egyedülállóknak, bárkinek aki szereti a csendes környezetet, kis lakóközösséget, de fontos a központi elhelyezkedés, ragaszkodik a belváros, iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelségéhez, illetve befektetésnek is alkalmas, mert könnyen kiadható, itt több lakás is bérlakás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok