+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)
Alapterület
105 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
304427

3+1 FÉLSZOBÁS, NAGYPOLGÁRI, 2. EMELETI LAKÁS ELADÓ ERZSÉBETVÁROSBAN, A VÁROSLIGET KÖZELÉBEN

Leírás

Megvételre kínálok egy VII. kerület Erzsébetváros részén, közel a Városligethez, kiváló közlekedéssel egy 105 nm-es, 3+1 félszobás, nagypolgári, 2. emeleti lakást.
A tégla építésű eklektikus stílusú, 3 emeletes társasházat 1892-1893-ban Hudetz János tervezte és Paulheim Józseffel közösen építette. Külső homlokzatát 2012 körül renoválták. A teljes tető felújítása jelenleg is zajlik. Lakói rendezett, összetartó közösséget alkotnak.

A zárt lépcsőházas társasház lakásai a függőfolyosóról érhetőek el. A 2. emeleten elhelyezkedő, 105 nm-es, 3+1 félszobás lakást a nagypolgári jellegének köszönhetően a tágas terek és a 3,76 méter magas belmagasság jellemzi. Dupla bejárati ajtón keresztül lépünk a lakásba: meghagyták az eredeti ajtót is, de közvetlen elé egy biztonsági ajtót szereltek be. A tágas előszobából (7,48 nm) nyílik a 9,1 nm-es konyha, innen pedig a 7,1 nm-es, épített fa galériás félszoba. Ugyancsak az előszobából elérhető a WC, és a közlekedőn (gardróbhelyiségnek is használható) keresztül a fürdőszoba. A nagyobb közlekedőben található tükrös, minőségi anyagból méretre gyártott, egészen a plafonig érő beépített szekrénynek köszönhetően az előszobában nincs szükség nagyobb tárolóhelyre az éppen nem használt kabátoknak, cipőknek és egyéb dolgainknak. Két egész szobája (16,8 nm és 24,3 nm) külön és egybe is nyíló, míg a legnagyobb, 25,2 nm-es szobája a középső szobából elérhető. Ezeknek a szobáknak az ablakait modern hő- és hangszigetelt nyílászárókra cserélték, a redőnnyel felszereltek . Egész szobái az utcára, a félszoba és a konyha a belső udvarra néz. Fa parkettája kitűnő állapotban van.
Fürdőszoba járólapos, kádas, méretéből (4,46 nm) adódóan a mosógép is kényelmesen elhelyezhető, lichthof-ra nyíló ablakkal (a WC-ben található ablak is ide nyílik).
Fűtése gázkonvektoros. A melegvizet villanybojler biztosítja.

Közlekedése, ellátottsága az elhelyezkedésének köszönhetően kiváló, hiszen a 70, 78-as trolibusz 1 perc sétával elérhető, így a Keleti pályaudvar és a belváros is közvetlenül elérhető, de kb. 8 perc sétára van az M1-es földalatti megállója, ahonnan ugyancsak gyorsan a város több pontjára is eljutunk a célunknak megfelelően. Számos bevásárlási lehetőség: Spar, Lidl, kisebb élelmiszer és vegyesboltok. Éttermek, gyorséttermek, kifőzdék széles választéka a környéken. Városligetbe 5-10 perces kényelmes sétával bármikor kijuthatunk. Parkolás a helyi lakosságnak 2.200 Ft évente a számukra számára kijelölt parkolóhelyeken.

Családalapítás előtt álló fiataloknak, családoknak, befektetőknek is ajánlom, de nemcsak lakásként funkcionálhat, hanem irodaként is tökéletes választás.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, per- és tehermentes, akár banki finanszírozással is megvásárolható.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Adatbázisunkban számos további ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok