+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton belül)
Alapterület
54 m2
Irányár
49.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
308847

Tégla lakás a Keletihez közel

Leírás

Budapest VII. kerületében, 7 perc gyalogútra a Keleti pályaudvartól, eladóvá vált egy
54 nm-es, 2 szobás, duplán galériázott földszinti lakás.

A lakás a belső udvarról nyílik, a bejárati ajtón belépve az étkezős konyhába( berendezése maradhat) érkezünk, ahonnan balra nyílik a kisebbik szoba, jobbra a fürdőszoba, szemben pedig a tágas, nagy ablakai által világos, 30nm-es nappali fogad.
Mindkét szoba körül-belül fele galériázott, a 4 méteres belmagasság adta lehetőséget kihasználva, két dupla hálóhelyként használt állógalériát alakítottak ki.

A lakás az elmúlt 5 évben teljesen megújult, gázcirkó fűtést kapott lapradiátorokkal, az ablakokat, a (biztonsági) bejárati ajtót műanyag, hőszigeteltre cserélték, egyedi, esztétikus rácsokkal látták el. A lakásba lépve a nagyváros nyüzsgését magunk mögött hagyva, csend és nyugalom fogad.

Ugyanakkor kétségtelenül az ingatlan előnye az elhelyezkedése, minden karnyújtásnyira van: bevásárlási lehetőségek, iskolák, a gyönyörű Rózsák tere, rendelőintézet/kórház, egyetemek( pl. Állatorvostudományi), tömegközlekedési eszközök tömkelege (a Keleti pályaudvar, M2-es metró, buszjáratok a város minden irányába).

Ajánlom ezt a lakást befektetőknek, fiataloknak, akik szeretnék kihasználni a fővárosi élet nyújtotta számtalan lehetőséget, sőt, kisebb család is jól érezheti itt magát.

A ház lakóközössége összetartó, befogadó, a belső folyosók, falak felújítása éppen most zajlik.

Finanszírozás:
Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó FortisElit Ingatlan Kft. általi – biztonságos és körültekintő –kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti azadatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok