+36 (30) 313 1313

Budapest - Kiadó Vendéglátás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Baross tér
Alapterület
226 m2
Irányár
1.500.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
309702

Leírás

Budapest egyik legforgalmasabb részén, a Baross téren, készülő apartmanház földszintjén hosszútávra kiadó egy utcai bejáratos, négy nagy portállal rendelkező, 226 nm-es, átlagos állapotú üzlethelyiség.

Az ingatlanban korábban népszerű bisztró + billiárdterem üzemelt, de frekventált elhelyezkedése és adottságai alapján más funkcióra (üzlet, bemutató terem, iroda stb.) is kiválóan alkalmas.

Az üzlethelyiség három havi bérleti díjnak megfelelő kaucióval vehető bérbe.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő –kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti azadatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem



Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Mezei Mariann

Mezei Mariann

Értékesítő

+36-70-442 7057

mezei.mariann@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok