+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIII. kerület, Szegedi-Országbíró utcai ltp.
Alapterület
58 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
302955

Földszinti felújított 1+2 félszobás panel lakás Angyalföldön eladó

Leírás

Budapesten a XIII. kerületben, Angyalföldön, az Üteg utcában, 10 emeletes társasházban, ÉNy-i fekvéssel, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy földszinti, parkra néző, 1 egész és 2 félszobás, hallos-étkezős, 58 m2-es, 2 légkondicionálóval felszerelt, összkomfortos, felújított állapotú lakást, 2 nm-es tárolóval.

A ház 1986-ben épült, a társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A lépcsőház tiszta, rendezett, jól karbantartott állapotot mutat az ide érkezők számára.

A lakás északnyugati tájolású, fekvéséből adódóan a délutáni óráktól éri a nap, szobái a parkra és a parkolóra néznek, világos lakóhelyet találunk itt.

A lakásba először egy plusz előteret biztosító fémrácsos ajtón keresztül a több ponton záródó minőségi biztonsági bejárati ajtón keresztül a gardróbszekrényes, tágas, 5,54 nm-es előtérbe kerülünk. Innen balra fordulva a közlekedő bal oldalán találjuk a vizes helyiségeket, a 2,5 nm-es, csempés és járólapos, kádas fürdőszobát, utána a 0,9 nm-es toalettet a hideg-meleg vízórákkal, a közlekedő végében pedig a 4,39 nm-es ablakos, konyhabútorral szerelt és gépesített, 4 lángos gáztűzhellyel felszerelt konyhával. Az előtérből a közlekedőből a konyha mellett egy ablakos, tágas, 8 nm-es hall kapott helyet, ami kiválóan alkalmas étkezőnek. Az étkezőből nyílnak meg a szobák, jobbra a bejárat felé a 21,2 nm-es nappali, illetve az étkező jobb oldalán pedig a két egyforma méretű, 6,3 nm-es félszobák.

Műszaki jellemzők: a lakás fűtése távfűtés, alapdíja 14.000 Ft, a közös költség 11.000 Ft, mely tartalmazza a lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, közös képviselet, a felújítási alap díjait, és a szemétszállítás díját is. A lakás alacsony fenntartási költségű, több felújított állapotú lakás, a fűtésrendszer 2003-ban lett korszerűsítve lapradiátorokkal, az elektromos hálózat és a burkolatok is ekkor lettek felújítva, a nyílászárók 2006-ban lettek modern szigetelt műanyag ablakokra cserélve, redőnnyel szereltek.
A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, CBA, ALDI, LIDL, SPAR, Tesco Expressz a közelben található. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő). A közelben közlekedik az 14-es villamos, valamint a közelben van megállója a 32-es, 105-ö, 210, 210B-s buszoknak, valamint az 1-es villamos sincs messze, és itt van megállója a 914-es éjszakai járatnak. A Nyugati pályaudvar szintén gyorsan elérhető.

A lakás családosok, családalapítást tervezők, vagy akár befektetők számára is ideális választás lehet.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok