+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIII. kerület, Angyalföld
Alapterület
52 m2
Irányár
70.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312473

Leírás

Eladó a XIII. kerületben, Angyalföld megújult a részén egy II. emeleti amerikai konyha nappali + hálószobás, loggiás 52nm-es, újszerű lakás, 2021ben épült téglaépítésű okos otthon rendszerrel ellátott társasházban, házközponti egyedi mérős fűtéssel, klímával. Parkolni garázsban lehet, a garázs külön helyrajzi számon van, és a lakással együtt eladó. Az garázs ára hat millió forint. A lakással együtt hetvenhatmillió forint az összeadási irányár.

A lakásba lépve tágas előszoba fogad minket, bal kéz felől a tágas amerikai konyhás nappali kapott helyet, jobb kéz felől a fürdőszoba és a külön bejáratú toalett található. Szemközt a bejárattal jobb kéz felől a háló helyezkedik el. A 2 szoba közrezárja a loggiát, mely a nappaliból nyílik, de a hálónak is ven odanéző ablaka.
A konyha gépesített, új és electrolux gépekkel. A szobák lamináltparkettával burkoltak, az előszoba, konyha és fürdő kerámia lappal burkolt. Az ablakok új modern műanyag nyílászáróval ellátottak.
A lakásban beépített klíma van, okos redőny, szúnyoghaló, elektromos főzőlap, sütő, hűtő, minden ár részét képezi. A kaputelefon lcd kijelzős.

_________________________________________________________________________
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – házközponti egyedi mérővel
Meleg víz ellátása – házközponti
2 vízóra
klíma; okos redőny
kaputelefon lcd kijelzős

Környék:

XIII. kerület Angyalföld, Budapest XIII. kerületének öt városrésze közül a legnagyobb. Közelben vásárlási lehetőségek, suli, ovi, bölcsi, orvosi rendelő.
határai A Budapest–Esztergom-vasútvonal a Duna folyamtól, Új Palotai út, Dugonics utca, Madridi utca, Szent László út, Kámfor utca, Tatai utca, Szegedi út, Budapest–Szob-vasútvonal, Bulcsú utca, Lehel tér keleti és nyugati oldala, Váci út, Meder utca és a Duna a MÁV esztergomi vonaláig.

Közlekedés:
A kerületrészt határoló Váci út mentén észak-déli irányban halad az M3-as metró. Ezen kívül érinti még vagy rajta a 75-ös és a 79M trolibusz, az 1-es, az 1M és a 14-es villamos, valamint a buszjáratok közül a 15-ös, a 20Ees, a 26-os, a 30-as, a 30A, a 32-es, a 34-es, a 105-ös, a 106-os, a 115-ös, a 120-as és a 230-as.
Budapest éjszakai járatai közül a 901-es, a 914-es, a 914A, a 918-as, a 950-es és a 950A áll meg a városrészben.

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok