+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Alsórákos, Ilosvai Selymes utca
Alapterület
120 m2
Irányár
99.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
306919

Felújítandó családi ház Zugló kiemelt részén!

Leírás

Eladásra kínálunk Zugló csendes, de mégis kiváló közlekedéssel rendelkező részén egy 356m2-es telken lévő önálló 120m2 kétgenerációs felújítandó családi házat.

A telek hátsó felében egy közel 20 négyzetméteres tégla építésű tároló - műhely található, amely szinten felújításra szorul.

A ház rendelkezik egy előkertel, illetve a telek oldalsó részében lehetőség adódik kocsibeálló kialakítására is.

A 1950-s években épült tégla házban a szintek mérete 60 négyzetméter, a két szint így összesen 120 négyzetméteres. Teljesen elszeparált bejárattal rendelkeznek.

Mindkét szinten két nagyméretű szoba és egy szeparalt konyha is helyet kapott, emelet fürdőszobával ellátottak.

Sajnálatos módon a ház alsó szintje egy tűzeset miatt kiégett, amely következtében a felső szint is megrongálódott, ennek oka hogy teljeskörű felújítást igényel a ház.

Környék:

A környék rendkívül csendes és nyugodt, közlekedés kiváló, kiemelkedően jó Zuglóban. A 62, 69, 3 villamosok, 5 és 7 buszcsalád séta távra, Mexikói út, Örs vezér tere, Bosnyák tér 10 perc távolságra. Boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskolák szintén séta távolságra.

Finanszírozás:

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok