+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Alsórákos, Kerékgyártó utca
Alapterület
118 m2
Irányár
79.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315683

Két lakás- zöldövezetben

Leírás

Eladásra kínálunk a XIV. kerület kertvárosi részén, a Kerékgyártó utcában egy 2 szintes tégla építésű társasház, első emeletén, két külön bejáratú , kétszer 59 négyzetméteres azaz összesen 118 négyzetméteres 2+1 félszobás és 1+2 félszobás lakást.


A négylakásos társasház az 1960-as években épült, tégla szerkezetű. A lakásokhoz közös kerthasználat, autó beállási lehetőség, garázs illetve tároló és pince is tartozik. A lakások feletti, teljesen beépíthető padlástér is az ár részét képezi.

A lakások az épület első emeletén helyezkednek el ahová a saját kialakított lépcsőn, előteraszon és zárt lépcsőházon át vezet az út.

1. Lakás:

59 m², 2+1 félszobás, világos, jó elosztású, Ny-i fekvésű. Belmagassága 3 méter, nyílászárói fa szerkezetűek.

A bejárati ajtón keresztül egyből az előszobába érkezünk. Innen nyílik egy nagyon kényelmes kis szoba, ami akár dolgozónak, akár gyerekszobának is tökéletes lehet. Szintén az előszobából közelíthető meg a konyha és az ablakos, kádas illetve zuhanyzós kialakítású fürdőszoba, a mellékhelyiség szintén itt lett elhelyezve. A nagy ablakos nappali rendkívül világos, ablakai utcára néznek, innen nyílik közvetlen a másik nagy szoba. A fűtésről gázcirkó gondoskodik. Valamennyi szoba tölgyfa parkettával burkolt, amelyek egy csiszolással újszerű állapotba hozhatók.

2. Lakás:

Szintén 59 m², 1+2 félszobás, világos, jó elosztású, Ny-i fekvésű. Belmagassága 3 méter, nyílászárói fa szerkezetűek.

Ahogyan az első ingatlan esetében, itt is rendkívül jó elosztás fogad minket, az ajtón keresztül belépve az előszobába érkezünk, innen közelíthető meg a konyha, a mellékhelyiséggel ellátott fürdőszoba, és a 2,4 m²-es hasznos kis kamra. A nappali itt is rendkívül világos, köszönhető ez a fekvésének és a hatalmas ablakoknak. Innen közelíthetőek meg a szinte teljesen megegyező méretű félszobák. A fűtésről itt is egy külön gázcirkó gondoskodik.

Mindkét lakás külön mérőórákkal, bejárattal és fűtési rendszerrel rendelkezik. A lakások egy megosztási szerződés alapján teljesen elszeparáltak egymástól. Igény esetén akár egybe is nyithatók.

Közlekedés:
Buszok: 5, 124, 125, 125B
Vasút: Újpalotai vasútállomás
Éjszakai járat: 973-as busz

Környék:
Zugló legkedveltebb része. A közelben megtalálható: Cukrászda, Óvoda, Bölcsőde, Játszótér, Tesco, Piac, Iskola.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok