+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Alsórákos
Alapterület
72 m2
Irányár
55.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
309483

Budapesten, a 14. kerületben, Alsórákos csendes kertvárosában, egy 72 nm-es, szép állapotú, erkélyes lakás, kedvező ÁRON eladó!

Leírás

Kis családosok, befektetők figyelem!

Budapesten, a 14. kerületben, Alsórákos csendes kertvárosában, egy 72 nm-es, szép állapotú, erkélyes lakás, kedvező ÁRON eladó!

A XIV. kerület kertvárosi részén, 2004-ben épült társasházban, csendes madárcsicsergős utcában, kiváló közlekedés mellett, kimondottan szép állapotú, földszinti, 6 éve felújított, amerikai konyhás, 2 szobás szobás (de könnyen 3 szobává alakítható), beüvegezett erkéllyel, több igényes beépített bútorral, klímával, alacsony rezsivel, lakás ELADÓ!

Eladásra kínálok Budapest XIV. kerületében, Zugló kiváló részén, Alsórákoson, egy 9 lakásos társas házban lévő földszinti, 72 nm-es, nagy terekkel rendelkező, 2 egész szobás, 2 klímás, zuhanyzós, 6 éve teljes körűen igényesen felújított, napfényes és tágas lakást, 1,5 nm-es beüvegezett erkéllyel, riasztó rendszerrel, csendes utcában, kiváló közlekedés mellett. Az ingatlan DK-i fekvésű, kifejezetten napfényes lakás.

A ház 2004-ben épült, 9 lakásos társasházként, tégla falazattal és betonfödémes szerkezettel. Lakói barátságosak, kimondottan kedvesek.

Az ingatlant és a házat az igényesség jellemzik.

Az utcáról nyíló bejáraton tudunk bemenni a házba, ahol a zárt folyosón keresztül jutunk a lakásba. Az ablakok már új típusú műanyagra lettek cserélve. A szobák elrendezését tekintve nagy terek jellemzik, a nappali DK-i tájolású. Az igényes járólap burkolatú amerikai konyhás szobából nyílnak a vizes helyiségek és laminált parkettás szoba.

Műszaki állapot:
A ház kiváló állapotnak örvend. 6 éve teljes körűen fel lett újítva az ingatlan, a szobáktól a burkolatokon keresztül az utolsó vezetékig. Takarékos gázkazán gondoskodik a melegről, melyet 2 db hűtő-fűtő klíma egészít ki. A fűtés álltalánydíja így összesen: max. 15-20.000 Ft, ami egy ekkor ingatlan esetében kedvező. Klíma gondoskodik a megfelelő hőérzetről. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik. Közös költség: 17.000 Ft. A belmagasság 2,7 méter.

Környék:
XIV.ker, Zugló Alsórákos
Társas házas övezet, ahol megtalálható piac, bölcsi, ovi, sulik, játszó tér és termál fürdő is van a közelben, remek az infrastruktúrája, mind tömegközlekedéssel, mind autóval. A Pólus és az Árkád bevásárló központok is könnyen megközelíthetők. A Keleti pályaudvar kb. 10 percre van tömegközlekedéssel, de mégis kimondottan csendes és előkelő utcában van az ingatlan.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, buszjáratokkal a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 15 perc alatt a belvárosba érhetünk. M3 autópálya 5 perc autóval. Több autóbusz, troli és villamos megálló is pár perc sétára van. Az Örs vezér tere max.10 perc tömegközlekedéssel.

Ajánlás:
Elsősorban kis és nagy családosoknak, igényes új építésű stílust kedvelőknek, illetve befektetőknek ajánlom, akiknek fontos a nagy térérzet, és szeretik a város közeli, de mégis nyugodt,csendes környezetet a kiváló tömegközlekedés mellett.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok