+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Füredi utcai ltp.
Alapterület
49 m2
Irányár
42.400.000 Ft
Hirdetés azonosító
308340

Füredi lakótelepen azonnal költözhető 2 szobás lakás eladó

Leírás

Megvételre kínálok Budapesten, a XIV. kerület Füredi úti lakótelepen, a Füredi utcában, 10 emeletes társasházban egy 49 nm-es, délkeleti fekvésű, 10. emeleti, 2 egész szobás, összkomfortos, részben felújított, kiváló adottságokkal rendelkező, világos, szigetelt panel lakást.

A ház 1971-ben épült. A főbejárat felőli oldalán parkolóval, körös körül zölddel, parkos környezettel. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A lépcsőház tiszta, rendezett állapotot mutat az ide érkezők számára.

A lakás ideális, a központhoz közel található, délkeleti tájolású, fekvéséből adódóan körbenapozott. Világos, forgalomtól mentes, madárcsicsergős, nyugodt lakóhelyet találunk itt. A konyhán is található ablak ezért az a helység is szép világos.

A lakásba a külön zárható ajtóval védett folyosón keresztül a bejárati ajtón jutunk be. Belépve az előtérben közvetlenül balra az ablakos, 3,8 nm-es fehér színű konyhabútorral felszerelt konyhába juthatunk. A bejárati ajtótól szemben haladva a 7,8 nm-es „L” alakú közlekedőben balra először a 0,8 nm-es csempe burkolatú toalett, mellette pedig a szintén csempés és járólap burkolatú kádas fürdőszobát találjuk. A bejárattól kiinduló hosszanti közlekedő végében nyílik a 21,5 nm-es parketta burkolatú nagy nappali, melyből a kisebbik, 11,5 nm-es, parketta borítású szobát érhetjük el, amely a kisebbik közlekedővel is ajtókapcsolatos, és melynek végében a 3 nm-es loggia kiváló panorámás kilátást biztosít a környékre. A szobák ablakai a belső parkos részre néznek, ezáltal a lakás csendes és világos.

Műszaki jellemzők: a társasház szigetelt. A lakás részben felújított állapotú. A nyílászárók műanyag ablakok, kivéve a kisebbik szobában, a lakás fűtése távfűtés egyedi méréssel, a megfelelő hőérzetről lemezradiátorok gondoskodnak. A fűtés díja 7.500 Ft/hó, a közös költség 12.000 Ft/hó, mely tartalmazza a lépcsőház karbantartás, világítás, biztosítás, tisztítás, a közös képviselet, a lifthasználat díját, a felújítási alap és a szemétszállítás díját is. A lakás alacsony fenntartási költségű. A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m. Az elektromos hálózat is fel lett korábban felújítva.

A ház kaputelefonos, a kábeltévé, internethálózat kiépített, a belmagasság 2,67 m.

A ház előtt ingyenes parkoló található.

A tehermentes lakást ideális elosztása és kitűnő elhelyezkedése miatt elsősorban egyedülállóknak, fiatal pároknak vagy családalapítást tervezőknek ajánlom figyelmébe, mely a jó adottságai miatt egy esztétikai felújítás után kellemes, világos otthonná válhat. A vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a környék infrastruktúrája nagyon jó, az Örs vezér térhez igen közel található. Minden megtalálható a közelben, amire a hétköznapokban szükség lehet (pl.: posta, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszer boltok). A közelben van a 77, 80, 80A, 81, 82-es trolibuszok megállója, a 7, 7E, 32, 107, 124, 125, 133, 233, 277-es buszjáratok, a 907, 979-es éjszakai járatok, a 3, 62, 62A -s villamos, valamint 10 percre a M2-es metró megállója, ahonnan a belváros 15 percen belül elérhető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok