+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XV. kerület, Rákospalota, Kis Rákos utca
Alapterület
119 m2
Irányár
89.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
310011

Rákospalota csendes kertvárosi utcájában 3,5 szobás családi ház eladó

Leírás

Rákospalota csendes, hangulatos kertvárosi utcájában kínálunk megvételre egy 394 nm-es telken álló, 119 nm-es + 10 nm terasszal és 20 nm-es tégla melléképülettel rendelkező, kétszintes, 3 és félszobás családi házat.

Az ingatlan oldalhatárra épült, az 1980-as években nyerte el jelenlegi kialakítását, bejárata a ház hátsó frontján húzódó fedett teraszról nyílik.

Belépve barátságos előszobába érkezünk, ahonnan a lakás valamennyi helyisége külön közelíthető meg. Bal oldalon az étkezésre is alkalmas konyha, egy kisebb hálószoba, az utcafronton tágas, 26,5 nm-es nappali található, a hálóval szemben a szeparált toalett és a kádas fürdőszoba helyezkedik el.
A felső szintre az előszobából masszív falépcső vezet fel. Itt két kényelmes méretű hálószoba és egy kézmosós toalett került kialakításra, de a tetőtér beépítetlen része további bővítésre nyújt lehetőséget.

A kert hátsó részében egy 20 nm-es tégla melléképület áll. Eredetileg garázsnak épült, szerelőaknával ellátva, de konvektoros fűtéssel, áram- és vízellátással, csatornával rendelkezik, így akár lakhatásra, vállalkozás folytatására is alkalmas. Mindkét épületbe 3 x 16 A, 400 V ipari áram került bevezetésre.

Műszaki információ
Az ingatlan közepes állapotú, fűtését elektromos kazán és gázüzemű turbó cirkó energiatakarékos kombinációja biztosítja, a bejárati ajtót műanyagra cserélték, az ablakok fából készültek thermo üvegezéssel.

Környék
Csendes, kertvárosi környezet remek közlekedéssel és infrastruktúrával. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek (Spar, Pólus Center, vásárcsarnok stb.) találhatók.

Közlekedés
A kiváló közlekedésnek köszönhetően a város bármely pontja könnyen elérhető.
Buszok: 5, 124, 96, 296, 296A, 973É
Villamosok: 62, 62A, 69

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Mezei Mariann

Mezei Mariann

Értékesítő

+36-70-442 7057

mezei.mariann@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok