+36 (30) 313 1313

Budapest XV. kerület Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XV. kerület, Rákospalota
Alapterület
96 m2
Irányár
54.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
308644

4 szobás, 96 nm-es, felújítandó kertes családi ház Rákospalotán eladó

Leírás

Eladásra kínálok Budapest XV. kerületében Rákospalotán, a Bercsényi Miklós utcában, kitűnő elhelyezkedéssel, családi házas övezetben, csendes helyen, 360 nm alapterületű telken álló, 96 nm alapterületű, 1 szintes, 4 szobás, az 1950-es években épült, felújítandó állapotú családi házat, jelenleg nem fedett, fedhető terasszal, akár ráépítési lehetőséggel és kerttel.

A ház az 1930-as években épült kisméretű tégla falazattal, hagyományos alapzattal, fa födémes tetőszerkezettel, egyik felén sátortetős, másik felén lapostetős kialakítással, 5 cm-es, dry-vit külső homlokzati szigeteléssel, hagyományos cserép héjalással.

A házba két bejáraton is bejuthatunk, a fém bejárati kapun keresztül először a nappali előtt elhaladva az első bejárati ajtón balra a 7 nm-es előtérbe jutunk. Innen balra a 17,3 nm-es, parkettás, utcára néző nappaliba kerülünk, melyből 11,73 nm-es parketta borítású hálószoba nyílik. Az előtérbe visszamenve szemben a 4,45 nm-es, toalettes fürdőszoba kapott helyet. Az előtérben a bejárat felől jobbra a 14,35 nm-es másik szobát találjuk, innen egyenesen tovább haladva a 6 nm-es közlekedő következik, tovább haladva a 6,41 nm-es konyhába jutunk. A konyhából egy 3,17 nm-es tároló nyílik. A konyhából nyílik tovább a ház másik bejárata, a 4,85 nm-es előtérre, vele szemben a 3,94 nm-es fürdőszobával. Az előtérből nyílik az utólag hozzáépített, 16,8 nm-es negyedik szoba.

Az ingatlan nagyon jó lehetőséget kínál akár két lakás kialakítására, ráépítésre, befektetésnek is, valamint több generáció együtt élésére a felújítás után.

Műszaki állapot: a házat hagyományos tégla falazattal építették az 1950-es években, pár éve 5 cm-es, dry-vit külső homlokzati szigetelést kapott, belülről teljesen felújítandó állapotú. A fűtést gázcirkó fűtésrendszer biztosítja lapradiátorokon keresztül. Az egyik fürdőszoba kádas, a másik pedig zuhanyzós kialakítású. Belmagasság 2,9 m.

Közlekedés: elhelyezkedéséből eredően gépkocsival könnyedén, és gyorsan megközelíthető az M3-as autópálya, valamint a tömegközlekedés is megoldott. Az 5-ös, 25-ös, 125-ös, 124-es, 224-es, 225-ös, 96-os, 196-os, 296-os busz is elérhető, a közelben van a 69-es villamos megállója, Újpest Városközpont 5-10 percre, a belváros akár 15-20 perc alatt megközelíthető, valamint a 996/996A éjszaki járat. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (Lidl, Aldi, Spar, Tesco) és ügyintézést a nem messze lévő Pólus Center valamint az Ázsia Center segíti. Parkolás a ház előtt ingyenes.

Elsősorban családosok, családot tervezők figyelmébe ajánlom, akiknek fontos nyugodt, csendes környezet, és azoknak is akik Zugló közelében található kertes családi házra vágynak megfizethető áron.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok