+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XV. kerület, Újpalotai ltp.
Alapterület
55 m2
Irányár
42.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314127

Újpalota kitűnő részén panelprogramos, CSOK-ra alkalmas 1+2 félszobás költözhető panel lakás eladó

Leírás

Budapesten a XV. kerületben, Újpalotán, az Erdőkerülő utcában, 10 emeletes társasházban, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy 6. emeleti, 1 egész és 2 félszobás, erkélyes, 55 m2-es, összkomfortos, közepes állapotú, dupla klímás, kitűnő elosztású, DNy-i fekvésű, világos, tehermentes panel lakást.

A ház 1971-ben épült az I. ütem részeként. A társasházban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A főút közelében található, de mégis csendes a lakás, köszönhetően az előtte létesített parkolónak és a mögötte található parkosított környezetnek. A lakást délnyugati fekvése miatt kedvező fényviszonyok jellemzik.

A lakás bejárata előtti előtér rácsos fémajtóval került leválasztásra, ahonnan az újszerű állapotú több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón jutunk be, a szobák elrendezését tekintve kitűnő elosztású, délnyugati tájolású, erkélyes lakásba érkezünk. A bejárattól az „L” alakú közlekedőben a két irányban járható 7 nm-es előszobából nyílnak a vizes helyiségek és a szobák, valamint a konyha. A járólap burkolatú előszobából jobbra a 8 nm-es, kétszárnyú ablakos félszoba nyílik. Innen jobbra fordulva pedig az ablakos, világos, szintén kerámia burkolatú 7 nm-es, gépesített, konyhabútorral felszerelt konyhába kerülünk. A közlekedő másik végében balra fordulva a laminált parkettás, több mint 18 nm-es nappaliba lépünk, mely egy 4 nm-es erkélyben végződik. A bejárattal szemben a nappali mellett egy gyerekszobának vagy hálószobának is alkalmas 12 nm-es, laminált parketta burkolatú szoba nyílik. A nappaliból a közlekedőn balra a bejárat felé visszamenve a WC és a külön nyíló fürdőszoba következik, a közlekedő másik oldalán pedig korábban már elbontásra került a gardróbszekrény, itt egy kis étkező került kialakításra.

Műszaki jellemzők: a lakás fűtése távfűtés egyedi méréssel, átalánydíja 13.000 Ft/hó, a közös költség 13.400 Ft/hó, mely tartalmazza lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, felújítási alap, közös képviselet díját. A szemétszállítás díja 2.600 Ft/2 havonta. A konyhai gázfogyasztás díja 2.500 F/2 havonta. A belmagasság szabvány szerinti 2,67 m. A nyílászárók már korszerű szigetelt műanyag ablakok, valamint a fűtés is korszerű lapradiátorokkal történik. A nappaliban és a hálószobában 1-1 hűtő-fűtő klíma is kiépítésre került külön fázissal, valamint a tűzhely is külön fázison működik, és új, modern biztosíték elosztótábla Fi-relével (érintésvédelmi kapcsoló) lett felszerelve.

A lakást ideális elosztása és elhelyezkedése miatt elsősorban családoknak vagy családalapítást tervezőknek ajánlom figyelmébe, de befektetésnek is megfelelő lehet, mert könnyen kiadható a külön nyíló szobáival, illetve bárkinek aki saját elképzelései szerint szeretné a lakást kicsinosítani, és az iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelsége is fontos szempont számára.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos buszjárattal (46, 96, 1A, 224, 296, valamint a 973, 996-os éjszakai járat, a közeli Fő térről pedig 7, 7E, 8E, 108E, 133E, 69-es villamos) a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 20 perc alatt a belvárosba érhetünk. Iskola, óvoda, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak. A bevásárlást (a Vásárcsarnok, Lidl, Aldi, Spar, Tesco) és ügyintézést a nem messze lévő Pólus Center valamint az Ázsia Center segíti. Parkolás a ház előtt ingyenes. Az M3 autópálya percek alatt elérhető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok