+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Árpádföld
Alapterület
59 m2
Irányár
69.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315432

Leírás

Eladásra kínálok, a XVI. kerületben, a méltán kedvelt Malomdombon, parkos környezetében, egy délkeleti fekvésű, 2007-ben épült, szigetelt társasházban, egy világos, újszerű állapotú, 59 nm-es (plusz 2 erkély 10nm), élhető terekkel rendelkező, nappali és 2 külön bejáratú hálószobás, I. emeleti, kellemes környezetben, 10 lakásos lépcsőházban elhelyezkedő lakást, liftes házban, házközponti egyedi mérős fűtéssel, 2 erkéllyel, parkolni a lakáshoz tartozó felszíni zárt parkolóban és további autóval utcán közterületen lehet.
A lakásba lépve kis előtér fogad minket, melyből bal kéz felé haladva a tágas amerikai konyhás nappaliba lépünk. A nappali kijárattal rendelkezik a nagyobbik erkélyre, melyre a nappali mellett elhelyezkedő hálóból is kijárat van. A beépített konyhabútor a vételárban benne van, ahogy a beépített szekrények is, mint a fürdőszoba, vagy előszobai gardrób. A napapaliból tovább haladva kis közlekedőbe jutunk, melyből nyílnak a hálószobák és a külön bejáratú kádas fürdőszoba is. A lakás remek elrendezésének köszönhetően, a hálók nem a nappaliból nyílni. A bejárattal szemben mosdós külön bejáratú toalett kapott helyet. A konyha, fürdő, toalett és közlekedők, valamint az erkély ízléses kerámia lappal burkoltak, a szobák laminált parkettások. A nyílászárók műanyag thermó üveggel ellátottak. A lakás csendes belső udvarra néző ablakokkal és erkélyekkel rendelkezik.Minden fogyasztás egyedi mérőórák alapján fizetendő.
Ajánlom családosoknak, időseknek és fiataloknak egyaránt, akik a kellemes családias kertvárosi környezetre vágynak.
Műszaki:
Fűtés: házközponti fűtés egyedi mérővel
Meleg víz: házközponti
Redőnyös ablakok
1 vízóra

Környék: XVI. kerület Árpádföld, Malomdomb
Kellemes kertvárosias környezet újszerű, fiatalos 2-3 szintes társasházak övezete.
A közelben bevásárlási lehetőségek, parkok, játszótér, óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta megtalálható.
Közlekedés:
Kiváló közlekedés 31es, 931es busszal, 174es,175ös busszal a H8,9es hév 5 perc, Az Örs vezér tere 20 perc.
Finanszírozás:
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
A lakás tehermentes, készpénzre és hitelre is megvásárolható.
Adatvédelem
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok