+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Centenáriumi ltp.
Alapterület
56 m2
Irányár
41.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
315438

Leírás

Eladásra kínálok, a XVI kerületben, a Centenáriumi lakótelepen, csendes kertre néző negyedik emeleti, kiváló elosztású 3 külön bejáratú szobás 56nm-es lakást, loggiával, ablakos konyhával és fürdőszobával, külön bejáratú toalettel, konvektoros fűtéssel. A parkolás a ház előtt ingyenes.
A lakásba lépve tágas előszoba fogad minket, jobb kéz felé a bejárattól a tágas és világos, a loggiára kijárattal nappali található, parkettás burkolattal, fa nyílászáróval. A következő 2 helyiség a 2 külön bejáratú hálószoba. A bejárattól balra az ablakos konyha van, melyből kisebb kamra nyílik. Az előszobában gardrób szekrény biztosítja a tárolási lehetőségeket. A nappalival szemben a külön bejáratú kádas fürdő és a szintén külön bejáratú toalett található. A lakás jó állapotú, karbantartott, a konyha ablaka és a szobák ablakai fa ablakok, a szobákat laminált parkettával burkoltak, a konyha, fürdő kerámia lappal, az előszoba és a toalett pedig PVC-vel burkoltak.
Ajánlom fiataloknak, családosoknak, és befektetőknek kiadásra egyaránt.
---------------------------------------------------

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – konvektor
Meleg víz ellátása – vízátfolyós gázmelegítő

Környék:

Újmátyásföld centenáriumi lakótelep, jól ellátott övezet, közelben vásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, suli, ovi bölcsi.
Közelekdés: H8as és H9es HÉV, az Örs vezér tere 15 perc hévvel.
92es, 92As és a 44es, 244es, 176OS, 908AS BUSZOK

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok