+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep
Alapterület
165 m2
Irányár
79.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
309273

Leírás

Eladásra kínálok a XVII. kerületben a Rákoscsaba kellemes családi házas övezetében egy 767nm telken elhelyezkedő 110 nm-es, körbejárható, egy szintes polgári stílusban épült 3 szoba hallos tágas terekkel rendelkező, családi házat és a ház mögött egy 55 nm-es 2 szobás összkomfortos kisebb házat, szeparált bejárattal, cirkó fűtéssel, 2 autónak felszíni beállóval, egy autónak garázzsal.

A nagy házba az előkerten keresztül vezet az út, a házba lépve egy tágas szépen felújított előtér fogad minket. Az előtérből jobb kéz felől a hallba lépünk, mely jelenleg étkezőként funkcionál. A remek elrendezésnek köszönhetően majd minden helyiség innen nyílik, balra a tágas felújított konyha, melyből kamra nyílik, ezt követi az oldalkertre néző szoba, mely külön bejáratú. A következő helyiség a tágas és világos nappali, kijárattal a 20 nm-es teraszra. A nappaliból tovább haladva a nagyobbik hálószoba nyílik. Minden szoba kertre néző, fa ablakokkal rendelkezik, minden ablak redőnnyel ellátott. A hallból nyílik a fürdőszoba, melyet szintén felújítottak.
A hátsó ház 2 szobás, szeparáltan megközelíthető, mivel az utcafront széles, a telekre 2 bejárat van, plusz a kapu az autóknak. A terasz alatt lett kialakítva a garázs.
A beépített gépesített konyha az ár részét képezik. A ház belső esztétikai és műszaki felújítása 10 éven belül történt.
Ajánlom a polgári stílus kedvelőknek, családosoknak, két generációnak, a hátsó ház a szeparált bejárat miatt kiadható, befektetésnek is kiváló.

Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Műszaki:
Fűtés – cirkó
Meleg víz ellátása – bojler


Környék:

XVII. kerület Rákoscsaba Újtelep
Rákoscsaba-Újtelep a XVII. kerület északkeleti részét foglalja el. Családi házas övezet, jó tömegközlekedéssel, vásárlási helyekkel, iskola és óvoda is a közelben.
A városrészt az Örs vezér teréről a Kerepesi út (később Veres Péter út néven)- Bökényföldi út - Cinkotai útvonalon, avagy a másik irányból a kerületközpont felől a Ferihegyi úton, illetve Nagytarcsa felől a Tarcsai úton lehet megközelíteni. A kerületrész fontosabb utcái a Szent Imre herceg útja, a Diadal út, a Naplás út, az Ananász utca és a Tarcsai út.

Közlekedés:
A legnépszerűbb járat a 276E, ami az M2-es metróvonalhoz biztosít közvetlen kapcsolatot, mivel a másik végállomása az Örs vezér tere metróállomásnál van. Valamint a 176E-es busz, ami csak a XVII. kerületben jár a 276E-től eltérő útvonalon.
Kőbánya-Kispest felől a 98-as busz biztosít közvetlen kapcsolatot a M3-as metróvonalhoz. A XVIII. kerület felől a 198-as busz közlekedik errefelé. Éjszaka egy járat közlekedik, a 998-as busz. A 297-es busz,és a 298-as busz pedig Rákoscsaba vasútállomás és Zimonyi utca között szállítja az utasokat. A járatokon mikrobuszok közlekednek, 6 és 9 óra, valamint 14 és 19 óra között fix menetrenddel, egyéb időszakban telebusz rendszerben, csak igény esetén.
A XVII. kerületben található 5 működő vasútállomás közül kettő ebben a városrészben van. Rákoscsaba és Rákoscsaba-Újtelep megállóhely a Budapest–Hatvan-vasútvonalon található

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok