+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül)
Alapterület
49 m2
Irányár
36.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315441

Terézvárosban földszintes 2 szobás polgári lakás eladó

Leírás

Budapesten a Terézvárosban, a Bajnok utcában, a Podmaniczky utcához közel eső, polgári stílusú, 49 nm-es, földszinti, 2 egész szobás, 1 szobában galériával, DNy-i fekvéssel, kiváló tömegközlekedéssel kínálok eladásra egy korábban műszakilag felújított, karbantartott, összkomfortos, világos lakást, kitűnő fenntartási költségekkel.

A ház az 1930-as években épült, 2 emeletes, 13 lakásos társasházként. A felújított állapotú házban a lakóközösség tagjai barátságosak, a bejárat biztonsági beléptető rendszerrel védett. A lépcsőház tiszta, rendezett, jól karbantartott állapotot mutat az ide érkezők számára. A Teréz körúttal párhuzamos, kis forgalmú, egyirányú utcában található, ezért csendes a lakás, az utcában parkolóhelyek lettek kialakítva. A lakást délnyugati fekvése miatt optimális fényviszonyok jellemzik.

A lakásba több ponton záródó, jó minőségű, több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón keresztül az előteres 11,55 nm-es, nagy konyhabútorral felszerelt, gépesített, konyhába érkezünk, melyben egy 1,7 nm-es kamra is helyet kapott, valamint a mosógép is a konyhabútorban került kiépítésre. Innen szemben nyílik a galériázott, kisebbik, 13,94 nm-es, tölgyfa parkettás hálószoba, a 6 nm-es fekvő galériával. Jobbra pedig 18,63 nm-es, szintén tölgyfa burkolatú, világos nappaliba jutunk. A konyha végén jobbra nyílik a vizes helyiség, a 2,68 nm-es, csempézett és járólappal burkolt zuhanykabinos fürdővel és toalettel.

Műszaki jellemzők: 2007-ben teljeskörű gépészeti felújítás történt, az elektromos vezetékek, a nyílászárók és vízvezetékek cseréjével együtt, a lakás fűtése gázkonvektoros, átalánydíja 4.300 Ft, a közös költség 18.375 Ft, mely tartalmazza a lépcsőház takarítás, biztosítás, világítás, a felújítási alap és közös képviselet díjait, és a szemétszállítás díját is. Az elektromos áram (az éjszakai áram használattal együtt) és a vízfogyasztás díjának megállapítása a mérőórák mérése alapján egyedileg történik. A melegvízről 80 l-es bojler gondoskodik. A lakás alacsony fenntartási költségű, csak esztétikailag felújítandó állapotú a lakás.
A lakás tehermentes, a belmagasság 3,45 m.
Bejelentett lakcímmel a parkolás éves díja 1.998 Ft.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos trolival (72M, 73M), 6-os és 9-es buszjárat, 914 és 923-as éjszakai járatokkal illetve a 4-es, 6-os villamosokkal a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 10 perc alatt a belvárosba érhetünk. 3-as Metró, Nyugati Pályaudvar csak 10 percre van gyalogosan. Több iskola, óvoda, bölcsőde, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, bank, piac, játszótér, Westend Pláza pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak.

A lakás jó elosztása és elhelyezkedése miatt fiataloknak és időseknek egyaránt alkalmas lehet, de kis családoknak vagy családalapítást tervezőknek is ajánlom figyelmébe, és befektetésnek is kitűnő lehetőség, mert könnyen kiadható, a rövidtávú kiadás (AirBnB) is megengedett, a külön nyíló szobáival, illetve azoknak is akiknek az iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek közelsége is fontos szempont.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Fortiselit Ingatlan Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Fortiselit Ingatlan Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok