+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül), Csengery utca
Alapterület
85 m2
Irányár
89.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
314839

Leírás

Eladó a 6. kerületben, a Csengery utcában (megújuló útburkolattal, járdával, zöld szigetekkel), közel az Andrássy úthoz egy szépen felújított 1.emeleti, tulajdoni lapon 78m2-es de a valóságban 85m2-es+20 m2-es fémszerkezetes állógalériával és külön nagy tárolóval rendelkező kiváló elosztású ingatlan.

A házban a korábbi években megtörtént a szennyvíz-, víz-, gázvezetékek cseréje. Új csatornák illetve részleges tetőfelújítás. 1 éve a belső udvar és annak esővíz elvezetése készült el.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú és tehermentes.

Műszaki:

Közös költség: 22.000 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot is

Minden más(gáz, villany, víz)egyedi méréssel történik.

Fűtése:Gázcirkó

Nyílászárók:Műanyag thermó nyilászárók

Belmagasság:4,4m

Környék:

Pár lépés az Oktogon, a Nyugati pályaudvar, az Andrássy út, közel a Városliget, könnyen elérhető a 4/6 villamos, M1, M3 metró, számos troli, busz.

A közelben minden gyalogosan is elérhető: kitűnő iskolák, óvodák, egészségügyi szolgáltató, színházak, gyógyszertár, bankok, posta, üzletek, éttermek.

Finanszírozás:

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésre szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok