+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül)
Alapterület
80 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
313669

Leírás

Eladásra kínálok a VI. kerületi a Kodály körönd vonzásában elhelyezkedő, világos, jó elrendezésű, tágas terekkel rendelkező 2 külön bejáratú szoba hallos, 3,9m belmagasságú, polgári lakást, liftes társasházban, konvektoros fűtéssel, utcára néző ablakokkal, utcán, közterületen parkolással.

A lakásba lépve ez előszobába jutunk, bal kéz felől az udvarra néző ablakos konyha kapott helyet, melyből a licht hofra néző kamra nyílik. Az előszobából a hallba lépünk, melyből nyílik a két utcára néző tágas szoba, melyek egybe nyílóként is használhatók. A hallból balkéz felől nyílik a tágas zuhanyzós fürdőszoba, egy kis közlekedő, amelyből a külön bejáratú toalett nyílik. A fürdőszoba a toalett és a kamra a licht hofra nyíló ablakkal rendelkezik. A lakás ablakai eredeti fa ablakok, a fürdőszoba és a toalett, valamint a konyha burkolata cserélve lettek a 2000-es évek elején. A szobák burkolata fa parketta. A melegvizet vízátfolyós gázmelegítő biztosítja és bojler a konyhában.
Az utcai ablak redőnnyel felszerelt.

Az ingatlan teljesen tehermentes, a tulajdonos 1/1 tulajdoni hányaddal rendelkezik.
A társasház rendezett, barátságos szomszédok és lakóközösség, segítőkész közös képviselő jellemzi.
Ajánlom fiataloknak , időseknek egyaránt, de befektetőknek is a remek elrendezésnek köszönhetően könnyen kiadható.

Műszaki részletek:
gáz konvektor fűtés
meleg víz_ vízátfolyós gázmelegítő és bojler a konyhában
fürdőben gázkonvektor biztosít meleget

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Adatkezelés
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy

Környék:
VI. kerület Terézváros
A pesti oldal egyik kerülete. Északról Budapest XIII. kerülete, északkeletről a XIV. kerület, délkeletről a VII. kerület, végül nyugatról az V. kerület határolja.
Jelenleg a Dózsa György út, a MÁV váci vonalának felüljárója, a Városligeti fasor, a Lövölde tér, a Király utca, a Deák Ferenc tér, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Nyugati tér, a Váci út, a Lehel és a Bulcsú utca valamint a MÁV terület által közbezárt területet nevezik Terézvárosnak.
- Közel a belváros, de ugyanakkor csendes, nyugodt a környék.
- A közlekedés tökéletes, a sárga metró csupán 2-3 perc sétára található, az Oktogon és a 4-6 villamos pedig 8-10 percre.
- Óvoda, iskola a közvetlen szomszédságban.
- 15 perc séta csupán a csodálatos Városliget.
- 2 perc sétára található egy Lidl, 5 percre a Hunyadi téri piac, de számos egyéb bolt is található a környéken.

Közlekedés:
Bp., Nyugati PU is közel van
trolibusz: 73as,76os, 72es
villamos: 4es,6-os
metró: M1es kis földalatti, M3as

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok