+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Gazdagrét
Alapterület
80 m2
Irányár
105.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312611

Felújított, belső két szintes lakás Gazdagréten

Leírás

Napfényes, felújított, belső két szintes lakás eladó!

A XI. kerületben, a Gazdagréti út és Budaörsi út közelében, eladóvá vált egy 80 négyzetméteres, fiatalos, hangulatos lakás, egy 6 lakásos, tégla építésű társasház 2. emeletén.

A lakás alsó szintjén az egy légtérben elhelyezkedő előtér, az amerikai konyhás nappali, két hálószoba, sarok kádas fürdőszoba, valamint kamra található, 64 nm-en.
A nappaliból elegáns lépcső visz fel a tetőtéri részbe, ahol egy szoba és egy, a lentinél nagyobb, zuhanyzós fürdőszoba helyezkedik el, összesen 16 nm-en.
A lakást nemrég teljeskörűen felújították. A konyhában található fehér, magasfényű konyhabútor, a beépített Miele típusú konyhagépek, az előszobában, a lépcső alatt, és a felső szinten elhelyezkedő beépített szekrények a lakásban maradnak.

A műanyag nyílászárók redőnnyel, illetve reluxával felszereltek, a lakás mindkét szintjén egy-egy hűtő-fűtő klímát helyeztek el.
A nappalihoz egy nagyobb, automata napernyővel ellátott terasz tartozik, a kisebb szobából pedig egy kis 2nm-es erkélyre léphetünk ki.

Az 1420 nm-es telken álló társasház téglából épült, jó állapotú, a lépcsőház, az udvar tiszta, rendezett.
A ház mélygarázsában egy gépkocsi parkolóhely és egy zárt tároló helyiség is a lakáshoz tartozik és az árban benne foglaltatik.
A gyönyörű, kertész által gondozott kertben magas fák, bokrok, gyermekeknek homokozó, csend és nyugalom, családias hangulat várja a lakókat.

Elhelyezkedés:
Az ingatlan tömegközlekedési szempontból is remek helyen fekszik: a 4-es metró Kelenföldi megállója, buszmegállók gyalog is kényelmesen elérhetőek, gépkocsival egy órán belül a Balatonhoz lehet érni.
Amire pedig a mindennapokban szükség lehet: óvoda, iskola, gyógyszertár, jó bevásárlási lehetőségek, minden pár percen belül megközelíthető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó FortisElit Ingatlan Kft. általi – biztonságos és körültekintő –kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti azadatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Kapcsolati adatok

Simon Mónika

Simon Mónika

Értékesítő

+36-70-466 0290

simon.monika@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok