+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület, Rákoscsaba
Alapterület
130 m2
Irányár
79.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
274709

Leírás

Eladásra kínálok a XVII. kerületben Rákoscsaba kellemes családi házas övezetében, egy önálló, körbejárható 2 szintes, 1996-ban épült, jó állapotú, 130nm-es, nappali, 5 hálószobás, dupla komfortos, tégla építésű D-Nyugati tájolású családi házat, klímával, cirkó fűtéssel, pincével, a ház alatt garázzsal, és 2 autónak fedett felszíni beállóval 706nm-es telken.
A házba lépve kis előszoba fogad minket, innen a tágas étkezőbe lépünk, a jó elrendezésnek köszönhetően a földszinten majd minden helyiség innen nyílik. Az étkező végében az ablakos konyha kapott helyet, melyből kis ablakos kamra nyílik. Az étkezőből nyílik a tágas nappali, mely mellett a külön bejáratú hálószoba található. A hálószobával szemben a kádas, ablakos nagy fürdőszoba helyezkedik el, melyet a külön-bejáratú toalett követ. A fürdőszobától jobb kézre található a lépcsőtér, melyből az emeleti szint közelíthető meg. A földszinti helyiségek járólappal burkoltak. Az ablakok jó minőségű fa nyílászárók.
Az emeletre a tágas lépcsőtéren keresztül jutunk, ahol 4 külön bejáratú hálószoba található, 2 padlószőnyeggel, 2 járólappal burkolt. Az emeleti fürdőszoba zuhanyzós, ablakos, világos. A nagyobbik 16,16nm-es szobának kijárata van a kis loggiára.

Ajánlom családosoknak, két generációnak, fiataloknak és időseknek egyaránt.

Finanszírozás:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Finanszírozás:
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Műszaki:
Fűtés – cirkó
Meleg víz ellátása – cirkó

Környék:

XVII. kerület Rákoscsaba Szent László Telep, családi házas, csendes nyugodt környezet, iskola, óvoda, rendelők, gyógyszertár és vásárlási lehetőségekkel.

Közlekedés:
Rákoscsabán két vonatállomás is található (Rákoscsaba megállóhely, Rákoscsaba-Újtelep megállóhely), illetve Rákoskerten is van egy megálló (Rákoskert megállóhely). Az utcákon csak busz közlekedés folyik. Ezt főleg a BKV üzemelteti. Színvonala jelentősen emelkedett 2008. szeptember 6-ától, ugyanis átszállás nélkül már nem csak Rákoskeresztúr, városközpontba lehet eljutni, hanem az Örs vezér terére (97E, 161 és 169E jelzésű autóbuszokkal), Kőbánya-Kispestre (201E és 202E jelzésű autóbuszokkal) és Kőbánya alsó vasútállomásra is (162-es és 262-es jelzésű autóbusz). Ezenkívül Rákoscsabán megállnak egyes Volánbuszok is (például a Kucorgó téren).

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok