+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Rehabilitációs terület, Corvin sétány
Alapterület
80 m2
Irányár
84.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309041

Újszerű lakás lakás a Corvin sétányon 80 nm-es terasszal és kerttel, teremgarázs beállóval

Leírás

A főváros egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő részén, a Corvin negyedben, a hangulatos Corvin sétányon található, 2009-es építésű, elegáns Fontana Házban kínálunk megvételre egy különleges adottságú, újszerű állapotú, csendes lakást a hozzá tartozó teremgarázs beállóval.

Maga a lakás 40 nm alapterületű, amerikai konyhás nappalival + hálószobával rendelkezik, egyediségét a 80 nm-es, a szomszédoktól szeparált, hangulatos terasz és kert adja. Külföldi tulajdonosa ritkán használta az ingatlant, így az szinte újszerű állapotban, bútorozva várja leendő lakóját.

A lépcsőházi folyosóról a lakásba lépve pici előszobán át jutunk a barátságos amerikai konyhás nappaliba, melynek magas fényű, halvány krémszínű konyhabútora harmonikusan illeszkedik a szoba elegáns ülőgarnitúrájához és bútoraihoz. A nappalihoz szervesen kapcsolódik a lakás előtt elterülő kellemes terasz és kert, ahová a külön bejáratú hálószobából is közvetlen kijárás biztosított. A hálószoba előtti kis közlekedőben elhelyezett beépített gardróbszekrény sok tárolási lehetőséget kínál, mellette a zuhanykabinnal ellátott, a szobákkal színben harmonizáló fürdőszoba található.
A lakás déli fekvésének és méretes ablakainak köszönhetően szép világos, napfényes. A nyári melegekben a nappaliban légkondicionáló áll rendelkezésre.

Műszaki információ
Az ingatlan újszerű állapotú, bútorozott, azonnal költözhető. A nyílászárók műanyagból készültek, a szobák burkolata fa szalagparketta, a többi helyiség járólapos, a fűtés- és melegvíz-ellátás geotermikus házközponti, egyedi méréssel.

Környék
A Corvin negyed Budapest egyik leggyorsabban fejlődő része, új építésű társasházak, felújított régi épületek, modern bevásárlóközpont, hangulatos éttermek, kávézók teszik vonzóvá.

Közlekedés
M3 metró, 4-6-os villamos

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Mezei Mariann

Mezei Mariann

Értékesítő

+36-70-442 7057

mezei.mariann@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok