+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Palotanegyed
Alapterület
117 m2
Irányár
82.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
312475

Leírás

Eladó a Palotanegyed szomszédságában 10 éven belül felújított polgári liftes társasház 3ik emeletén, egy 3+1 szobás, 117 nm-es, ablakos étkezős konyhás, teljes körűen felújított lakást, cirkó fűtéssel, vízórával. Parkolni utcán fizetős övezetben lehet.

A lakásba lépve az előtéren keresztül a tágas kellemes hangulatú étkezős konyha fogad minket, melynek az ablaka belső udvarra néz.
A bejárattól jobb kéz felől a belső udvarra néző szoba kapott helyet, a konyhán tovább haladva az utcára néző gyerek szoba helyezkedik el. A gyerek szoba külön nyílóként is használható, de egybenyílóként is a tágas nappalival. A nappali bal oldalából nyílik a napfényes hálószoba. A bejárattól bal kéz felől a kamra, a külön bejáratú toalett és a szintén külön bejáratú fürdőszoba helyezkedik el. Mindhárom helyiség egy közös licht hofra nyíló ablakkal rendelkezik. Az étkezős konyha , a fürdő, toalett és kamra minőségi járólappal burkolt. A szobák fa parkettásak. A nyílászárók minden helyiségben cserélve lettek. A lakás és a ház is műszakilag teljesen felújított.

A lakás rezsije a körbefűtöttség miatt és az új műanyag thermo üveggel ellátott ablakok miatt is, kedvező.
Ajánlom családosoknak, fiataloknak, időseknek egyaránt, a remek infrastruktúra miatt, vagy ajánlom befektetőknek a könnyen kiadhatósága miatt.
Közelben vásárcsarnok, metró, és szórakozási lehetőségek, a Keleti PU 5 perc.

Finanszírozás:
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Műszaki:
Fűtés – cirkó
Meleg víz ellátása – cikró
2 db vízóra

Környék:

VIII. kerület Csarnok-negyed Palotanegyed határa

A 2018-ra megújult Csarnok-negyed Budapest VIII., vagy más néven Józsefváros kerületének egyik negyede, remek infrastruktúrával, amely a Fővárosi Közgyűlés városrészeket rendező 2012. december 12-i rendeletével jött létre, a Losonci-negyeddel, a Ganz-negyeddel, a Corvin-negyeddel, a Magdolna-negyeddel, a Népszínház-negyeddel, az Orczy-negyeddel, a Palotanegyeddel és a Százados-negyeddel együtt.
Közelben, suli, ovi, bölcsi és orvosi rendelők.
Közlekedés:
autóbusz 9es, 909es
villamos 4es,6os
M4es metró, Keleti Pályaudvar

Kapcsolati adatok

Kerezsy Kinga

Kerezsy Kinga

Értékesítő

+36-70-442 7050

kerezsy.kinga@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok