+36 (30) 313 1313

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül)
Alapterület
40 m2
Irányár
27.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
296081

Eladó a Magdolna negyedben, egy 42 nm-es, 2 szobás, közepes állapotú, belső udvaros ingatlan, rendezett udvarral, kedvező Áron!

Leírás

Eladó a Magdolna negyedben, egy 42 nm-es, 2 szobás, közepes állapotú, belső udvaros ingatlan, rendezett udvarral, kedvező Áron!

Eladásra kínálok 8.ker. Karácsony Sándor utcában, közös udvaros, tégla építésű társasházban, egy részben felújítandó állapotú, valójában 42 nm-es (tulajdoni lapon 40 nm szerepel) , 2 szobás, kerti tárolóval, 5 nm-es pincével, kis rendezett lakóközösségel, ingatlant.

Az ingatlant a közös udvarba belépve tudjuk megközelíteni, a társasházat 12 lakás alkotja, a lakóközösség tagjai csendesek, kimondottan kedvesek. Elektromos beléptető rendszer már kialakításra került. Jelentős tartaléka van a közösségnek, amiből az ház renoválása jelenleg is folyik. A tető és a villamos hálózat már fel lett újítva.

Az ingatlanba egy közös előtéren keresztül tudunk belépni. Az kis 2,2 nm-es előtérbe érkezünk. Jobbra találjuk a néhány éve felújított és gépesített 9,8 nm-es tágas és étkezős konyhát. Innen tudunk balra a 3,8 nm-es 8 éve felújított zuhanyzós fürdőszobába jutni, ahol a Wc - is helyet kapott. A konyhából nyílik a 12,1 nm-es parketta burkolatú világos nappali, melynek ablakai az utcára néznek, és kimondottan napfényes. Ebből a helységből tudunk tovább menni a 13,6 nm-es szintén parketta burkolatú szobába. Az ingatlan tájolása DNy-i, emiatt ideális fényviszonyok jellemzik.

Műszaki jellemzők:
Az ingatlan fűtéséről 2 db konvektor gondoskodik. A konyhában új típusú elektromos (indukciós) sütő található. A meleg vizet bojler biztosítja. Az ingatlanban még az eredeti fa nyílászárók találhatóak. A villamos vezetékek állapota megfelelő, már réz vezetékek vannak a falba.

Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló. A Vásár csarnok a CORVIN negyed és a Sote közelsége miatt dinamikusan fejlődő rész. A M4-es metró is 6 percre van, több busz is a közelben közlekedik, számos éjszakai járat, illetve a 4-es 6-os villamosokkal a város több pontjára könnyedén eljuthatunk, akár 10 perc alatt a belvárosba érhetünk. A piac illetve több iskola, óvoda, bölcsőde, vásárlási lehetőségek, orvos, patika, bank, játszótér pár perc alatt elérhető, mind a közelben megtalálhatóak.


Ajánlom kisebb családosoknak és a csendet és nyugalmat keresőknek, akiknek fontos a város közelsége is.

Finanszírozás
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájé –

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolati adatok

Domián Róbert

Domián Róbert

Értékesítő

+36-70-657 3654

domian.robert@fortiselit.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok